StoryEditorOCM
Dalmacijane vozite ako ne morate

Ovo je najveći prometni kolaps do sada: spojila se kolona od Solina do Omiša, Trogir je paraliziran, Makarska isto, gužva je po cijelom Splitu, na ulazu na autocestu...

Piše Ana Franić
14. kolovoza 2019. - 14:40

Nevera koja je sinoć zahvatila splitsko područje, napokon je malo spustila živu u termometru, ali i pokvarila današnje planove za kupanje. Čini se da upravo svjedočimo najvećem prometnom kolapsu ovoga ljeta u kojem smo se natruckali u kolonama... 

Najbolje se to vidi po kaosu na prometnicama koji je nastao u Splitu, ali i široj okolici. 

U trajektnoj luci od jutra je gužva, a od KBC Firule prema gradu auta se miču na jedvite jade. Kaos je to koji je postao naša svakodnevnica, a dodatno je izraženiji za tmurnog vremena.

Ako vas put navodi u smjeru Omiša pokušajte to izbjeći pod svaku cijenu jer već u Stobreču kreću kolone kojima se ne vidi kraja. A kada i usprijete proći Omiš novi zastoj vas čeka od Baške vode pa sve do Tučepi. Po posljednjim informacijama, iz smjera Omiša prema Splitu gužva je do Nemire.

Velika je gužva i na izlazu s auto ceste na naplatnoj kućici Dugopolje, dok u u suprotnom smjeru zastoja nema.

Sličnu sudbinu s gužvom, dijeli i Trogir kojem je u ovom trenutku nemoguće prići. Zastoje je i na novom Čiovskom mostu u smjeru Split kao i magistralom prema centru Trogira. 

Ne vozite ako ne morate! A ako baš morate, budite strpljivi i pazite sebe i druge u prometu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 16:10