StoryEditor
Dalmacijaužas u dućama

Otac i sin koji su teško ozlijeđeni u požaru kod Omiša prebačeni na Jedinicu intenzivnog liječenja: 'Imaju opekline na glavi, vratu, šakama... Sada su stabilno'

25. ožujka 2019. - 12:06

Otac i sin koji su u ponedjeljak rano ujutro u požaru stana obiteljske kuće u Dućama kod Omiša stabilno su te zadržani u Jedinici intezivnog liječenja Odjela plastike KBC Split, doznaje Hina od v.d. pročelnika Zavoda za plastičnu restronstrukcijsku kirurgiju KBC Split Bojana Štambuka.

Požar u obiteljskoj kući kraj Omiša: otac i sin s opekotinama prebačeni u splitsku bolnicu

"Pacijenti su stabilizirani, primljeni u Jedinicu intezivnog liječenja na daljnju opservaciju, a radi se o teškim tjelesnim ozljedama. Stariji muškarac ima opekline obje šake, glave i vrata, dok je mlađi muškarac zadobio opekline oba stopala, glave i vrata", izjavio je za Hinu Štambuk.

50-godišnji otac i njegov 27-godišnji sin teško su stradali nakon što je jutros u 4,25 sati u njihovoj kući na adresi Put stare Duće 14 buknuo požar.

U trenutku požara, osim oca i sina, u stanu je bilo i dvoje maloljetne djece koju su iz vatre izvukli 27- godišnjak i njegov otac. Djeca nisu ozljeđena i zbrinuta su kod obitelji majke.

Vatru u Dućama, 40-ak minuta nakon izbijanja požara, ugasilo je 20 vatrogasaca s četiri vozila DVD- a Omiš i Dugi Rat.

Neslužbeno se doznaje da je u požaru izgorio cijeli stan, kao i da će materijalna šteta biti velika.

Uzroci izbijanja požara bit će poznati nakon očevida.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

27. listopad 2020 14:13