StoryEditor
Obalalančana reakcija

Kaos na Hitnoj u Zadru: ravnatelj ‘utopio‘ i druge kolege. Nakon što je Erlić smijenjen, ostavku dao i njegov zamjenik, te član Upravnog vijeća. S njima se, navodno, dogovarao prije nego što je prekršio izolaciju

Piše PSD
16. siječnja 2022. - 21:25

Nakon što je u petak odlukom Upravnog vijeća s mjesta ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije smijenjen Ivica Erlić, a član Upravnog vijeća Antun Čačić odmah nakon toga dao ostavku, oglasio se i zamjenik ravnatelja dr. Mladen Oluić.

- Današnjim danom podnosim ostavku na mjesto zamjenika ravnatelja ZZHM Zadarske županije, na mjesto Predsjednika Stručnog vijeća ZZHM Zadarske županije te na mjesto Predsjednika Etičkog povjerenstva ZZHM Zadarske županije - naveo je u priopćenju za javnost.

Od dr. Mladena Oluića i od Antuna Čačića je predsjednik Upravnog vijeća Šime Rušin zatražio da se u roku od 15 dana očituju na izjave Ivice Erlića. Prema Erliću, on se u dogovoru s njima uputio na Hitni prijem i time je opravdavao svoj izlazak iz kućne izolacije.

Za vršiteljicu dužnosti ravnateljice je nakon smjene Erlića imenovana Ivana Šimić, dosadašnja voditeljica službe za financije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2022 10:12