StoryEditorOCM
Dalmacijaprisjela mu frizura

Norvežanin šišanje u Komiži platio 450 kuna! Vlasnik salona u tome ne vidi ništa neobično...

2. srpnja 2016. - 13:11
komiza00

Muško šišanje, pranje kose i brijanje - 450 kuna! Račun je to koji je nemalo iznenadio turista iz Norveške, a naplaćena mu je usluga u komiškom Zanatskom obrtu "Zoky", frizerskom salonu vlasnika Zorana Repanića.

- Nisam mogao vjerovati da je to cijena frizerske usluge. I kada sam pokazao račun mojim domaćinima, i oni su bili iznenađeni cijenom - doznajemo od Norvežanina, kojem će, eto, ljetovanje na Jadranu, pogotovo posjet frizerskom salonu u Komiži, itekako ostati u sjećanju.

A što se nudi za tu poveću cijenu, za punih 60 eura - jer cijena muškog šišanja u Splitu je od 50 do 60 kuna, a za primjer u Oslu, kaže ovaj Norvežanin, iznosi 10 eura, odnosno 75 kuna - upitali smo i samog vlasnika Zorana Repanića.

- To su cijene mojih usluga, kompletnog servisa koji dobiju moje mušterije. Uostalom, sve je vidljivo i na cjeniku, koji vrijedi i za domaće i za strance - pojasnio nam je brojke na računu Zoran Repanić.



Vlasnik salona zatim pojašnjava:

- Kod mene osim šišanja imate masažu vlasišta, pa ramena, dok uz brijanje imate i masažu lica te vrata. Cijeli tretman traje sat i pol, pa je takva i cijena. Šišanje 200 kuna, pranje i sušenje kose 100 kuna, te brijanje 150 kuna.

Doznajemo od frizera Repanića kako je na Visu inače sve skuplje u usporedbi sa Splitom, pa bi čak i ove cijene po njemu trebale biti i - više.

Na naš upit kako to da je račun izdan u 23.18 u srijedu, a radno vrijeme salona je do 22 sata, odgovorio nam je:

- Ljeti radimo do jedan sat iza ponoći, ipak smo mi turističko mjesto. Radimo i nedjeljom. I mušterija imamo...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 19:13