StoryEditorOCM
Dalmacijavozači, oprez!

Nezapamćena prometna drama u Kaštelima: školski autobus zapeo u snijegu, potom se dogodio lančani sudar pa još jedna nesreća na istom mjestu

26. veljače 2018. - 17:34
IMG-20180226-WA0056

Kaštela su cijela pod snijegom koji bez prestanka pada od deset sati. Na nekim mjestima poviše kaštelanske magistrale napadalo ga je više od 10 centimetara, a velike probleme u prometu stvaraju vozači koji su na ulice izašli sa ljetnim gumama. Oko 14.15 sati na magistrali u Kaštel Gomilici dogodio se i lančani sudar u kojemu su sudjelovala četiri automobila, na sreću bez ozljeda ljudi.

Vjerovali ili ne, na istom se mjestu nešto kasnije odigrala još jedna prometna nesreća.

Kako nam je kazao kaštelanski gradonačelnik Denis Ivanović koji je cijelo jutro na terenu, sve raspoložive gradske službe rade u punom pogonu, čiste se ulice, posipa se sol.

- Apeliramo na građane da ne izlaze sa ljetnim gumama jer to stvara najveće probleme u prometu. Ceste posipamo solju i pijeskom i radimo sve što je u našoj moći-kazao je gradonačelnik Ivanović. 

Oko 14 sati u Kaštel Gomilici poviše magistrale na cesti je zapelo nekoliko automobila te školski autobus kojemu su u pomoć pristigli lokalni vatrogasci.

Naime, nastava je u svim kaštelanskim školama prekinuta nakon prvog školskog sata popodnevne smjene, a na građane se apelira da čiste snijeg pred svojim kućama jer na puno mjesta ima leda koji će se pred mrak i pad temperatura stvarati još više.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 09:16