StoryEditorOCM
Dalmacijanaložena obdukcija

Na području Kladnjica pronađeno mrtvo muško tijelo, još uvijek nema službene potvrde da se radi o 49-godišnjaku nestalom prije tri dana

Piše PSD
26. studenog 2019. - 22:22
hidroelektrana_plat2-100119

NOVIJE

Mrtvozornik pregledom tijela muškarca pronađenog u Lećevici na području Kladnjica danas poslijepodne nije pronašao tragove kaznenog djela. Potvrdila nam je to Sanja Nazlić iz PU splitsko-dalmatinske. Kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, državno odvjetništvo je naložilo obdukciju.

Tijelo je pregledano tek navečer jer je potrajalo dok je izvučeno s mjesta na kojem je nađeno. Što se tiče identiteta još uvijek nema službene potvrde kako se radi o Mati Matasu, 49-godišnjaku nestalom prije tri dana na tom području. Tek nakon provedene daktiloskopske provjere moći će se sa sigurnošću potvrditi o kome se radi.

PRVA VIJEST

Na području Kladnica u 15.40 sati pronađeno je mrtvo muško tijelo, izvijestila je kaštelanska policija.

Kako se doznaje, tijelo nesretnog muškarca pronašli su u jami članovi HGSS-a, tijekom potrage za nestalom osobom. Slijedi očevid na mjestu pronalaska.

Još nije poznato je li riječ o 49-godišnjem Mati Matasu koji je se u subotu, 23. studenog u poslijepodnevnim satima udaljio iz obiteljske kuće u Kladnjicama,  nakon čega mu se gubi svaki trag.

PU Splitsko-dalmatinska jučer je objavila i javni apel građanima za pomoć u potrazi za nestalim muškarcem.

Nestao 49-godišnji muškarac iz Kladnjica, nema mu traga otkako se u subotu udaljio iz obiteljske kuće; Policija moli građane za pomoć u potrazi

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 02:07