StoryEditorOCM

Komižani zbog ljekarne paničarili bez razloga

Piše PSD.
6. siječnja 2011. - 00:36

U povodu glasina koje su se pojavile istodobno sa službenom informacijom o zatvaranju ispostave Splitske banke u Komiži i o prestanku rada gradske ljekarne, komiška gradonačelnica Tonka Ivčević kontaktirala je s mr. pharm. Matom Portolanom, ravnateljem Ljekarne Splitsko-dalmatinske županije.

U telefonskom razgovoru Portolan je komiškoj gradonačelnici rekao da se o prestanku rada ljekarne u Komiži nikad nije ni razmišljalo ni razgovaralo. Portolan je također na gradsku adresu uputio i pisani odgovor u kojemu, među ostalim, stoji:

“U povodu glasina o tobožnjem prestanku rada ljekarničke jedinice u Komiži, odbacujemo ih kao neutemeljene i zlonamjerne. Ova ustanova dužna je skrbiti se o zdravstvenoj zaštiti stanovnika na području županije bez obzira na ekonomsku isplativost postojanja jedinice u nekome mjestu.“

Komiške su lokalne vlasti preko oglasne ploče prenijele odgovor ravnatelja Portolana građanima, koji pušu i na hladno otkada se glasina o zatvaranju poslovnice Splitske banke u Komiži, nažalost, pokazala istinitom.

B. MITRAKOVIĆ

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 06:03