StoryEditorOCM
Dalmacijavlasnik zemljišta na drveniku velom prijavio imotskoga gradonačelnika nakon što je ON odustao od kupNJe zemljišta tražeći vraćanje novca

Đuzel: Ako se utvrdi da sam prijetio prodavatelju zemljišta, spreman sam dati ostavke na sve svoje funkcije

Piše PSD.
22. studenog 2011. - 15:59
Zbog upućenih prijetnji, o čemu je obaviještena i policija, u centru skandala našao se dugogodišnji gradonačelnik Imotskoga, HDZ-ovac Ante Đuzel.

Prema neslužbenim informacijama, Đuzel je telefonske prijetnje uputio Trogiraninu sa splitskom adresom od kojeg je navodno ovog ljeta kupio atraktivno zemljište uz more, no doznavši nakon kupnje da na njemu ne može graditi poželio je raskinuti kupoprodajni ugovor.

Kada jer prodavatelj to odbio, Đuzel mu je je navodno zaprijetio, što je on prijavio Policiji.

- Da, ja sam kod navedenoga gospodina kupio zemljište na Drveniku Velom, uz njegovu tvrdnju da je zemljište pogodno za gradnju. No otkrio sam naknadno da zemljište nije za gradnju, pa sam ga nazvao 18. ovoga mjeseca i dogovorili smo se da ćemo zajedno otići u Trogir. Sutradan sam ga zvao nekoliko puta i nije se udostojio javiti. I kako je sada moguće da sam mu prijetio kada ga nisam ni čuo?!

Rekao sam to i policiji, pa se može izvršiti kompletan ispis i moga i njegova mobitela. Ako se utvrdi da sam mu prijetio, spreman sam dati ostavke na sve funkcije koje obnašam.

Iza svega ovoga, to tvrdim, stoje neki kome je u interesu oblatiti mene i moju obitelj, a isto tako i HDZ, upravo sada pred parlamentarne izbore. Molio bih, kada policija izvrši svoj uvid u ove moje tvrdnje, da mediji isto tako uredno prenesu istinu o ovome, a dotičnom gospodinu i nekim medijima tužbom ću dokazati na sudu da se ne može tako klevetati netko tko luk nije ni jeo, ni lukom mirisao - izjavio kazao nam je o navodnim prijetnjama gradonačelnik Imotskog Ante Đuzel.

j. žarko, b. ćosić, foto: arhiv cropix

Đuzelova SMS poruka

"Slobodna” je došla u posjed SMS poruke koju je Đuzel poslao prodavatelju spornoga zemljište, u kojoj piše:

“Mate, ja Vas zovem kao gospodina koji je mom sinu prodao zemljište. Umjesto da se javite na telefon, Vi pravite od ovog slučaj. Ne znam iz kojih razloga se ne javiš, već lažeš policiji kako ja Vama prijetim. Ja sam gospodine mislio da ste vi ozbiljan gospodin, ali očito ste vi čovjek koji jedno govori drugo radi. Isto tako smo se dogovorili da se čujemo 18. 11. i zbog toga sam vas zvao, a to što vi radite malo je čudno i molio bi vas da se javite, jer nije život prijava kod policije, život je nešto ljepše.”



Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 22:31