StoryEditorOCM
Dalmacijadrama u vodicama

Belgijski ovčar na plaži za pse napao 9-godišnjaka; Očevici: Dječak je sjedio na zidiću i bacao kamenje u more, kad je pas dotrčao i tri puta ga ugrizao za bedro'

Piše PSD
10. lipnja 2019. - 13:27
plaza_psi1-300616.JPG

Na plaži za pse koja se nalazi na početku poluotoka Punta u subotu popodne odvijala se prava drama - belgijski ovčar napao je devetogodišnjeg dječaka, javlja portal Infovodice.

Kako se neslužbeno doznaje od očevidaca, dječak je zajedno sa svojim prijateljicama sjedio na zidu plaže za pse te je bacao kamenje u vodu. Pas je, kako kažu, ničim izazvan dotrčao do dječaka i tri puta ga ugrizao za bedro.

Hitna je brzo došla na teren, dječak je odvezen u OB Šibenik, a kako saznajemo od bližeg rođaka ozljede nisu opasne po život i dječak se sada osjeća dobro

Policijski službenici napravili su uviđaj.

Inače, na plaži je postavljena tabla s pravilima ponašanja gdje je naznačeno na hrvatskom i engleskom da psa treba držati na uzici i s brnjicom. Isto tako, pošto je ovo plaža za pse, roditelji bi trebali obratiti pažnju na sigurnost svoje djece, piše portal Infovodice.

Belgijski ovčari su psi s izraženim teritorijalnim i čuvarskim instinktima. Inteligentni su i kao takve moguće ih je dresirati te koristiti za različite namjene.

Potrebna im je zato što ranija socijalizacija s drugim psima, ljudima i situacijama s kojima će se pas susretati u gradu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 07:30