StoryEditorOCM
DalmacijaNoina arka

'Ma šta je s beštijama ove godine?!': nakon konja i kokoši, životinjica u moru u Brelima tek je šokirala sve; 'Aj ća, ovo nije normalno...'

Piše J. V.
9. srpnja 2019. - 00:15

Zbog fotografija koje su se zaredale u objavama Facebook stranice "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca", određeni broj pratitelja se zapitao je li ovoga ljeta u Jadranskome moru viđena ijedna riba, a pitanje je sasvim legitimno. Sve dosad viđeno upućuje na to da u dalmatinskim plićacima obitava svaka životinjica, osim one koja tamo uistinu pripada.

A ako ne obitava, onda barem voli zaplivati. Nakon kokoši, divlje svinje, konja, koze i labuda, a ovaj posljednji još i "može proć", kako su dopustili neki u komentarima, u moru u Brelima viđena je i - vjeverica.

Onima koji i nisu najveći ljubitelji glodavaca preporučamo da ovu objavu preskoče, budući da se i u komentarima našlo onih koji nisu oduševljeni mokrim šumskim stvorenjem. "Možda traži žir", krenula je odmah zezancija, a zaključak je da nam je ova sezona pružila dosad pogled na punu Noinu arku koja se odlučila kod nas bućnuti.

"A ljudi moji, svima vruće...", pronalaze opravdanja pritom neki.

"Dok se kupate, čuvajte svoje orašaste plodove", neki su se našalili.

"Šta je s beštijama ove godine?!", "Aj ća, ovo nije normalno", "Pa dosta više", isprepadano zvuče kupači, očigledno u nevjerici zbog novih "morskih" stanovnika u Dalmaciji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 08:02