RE:CUPERA NAGRADA

Slavimo Majčin dan: pošaljite nam fotku vas i žene koja vas inspirira i zajedno se rekuperajte u Wellness & Spa centru hotela Le Meridien Lav

Piše Tihana Marović
Foto George Fakaros™ "unique Imaging
4. svibnja 2021. - 20:04

Drugi svibanjski vikend rezerviran je za Majčin dan, a kako na našem potportalu BudiSlobodna jačamo ulogu žena u svim ulogama i na svim društvenim pozicijama, pozivamo vas da s nama ovih dana slavite majčinstvo.

Uloga majke jedan je od najuzvišenijih i najvažnijih poziva, a kako život piše nevjerojatne priče, nije tako rijedak slučaj da majčinskom brigom o nama brinu i neke druge žene, ne nužno biološke majke, već i bake, tete, sestre, susjede, pa i kćeri i unuke... 

I zato, pozivamo vas da ovoga tjedna svoju zahvalnost pokažete upravo njima. Na našu e-mail adresu budislobodna@slobodnadalmacija.hr, pošaljite nam fotografiju sa ženom koja vas je inspirirala i o vama majčinski brinula.

Uz fotografiju potrebno je priložiti i kratko objašnjenje o tome tko je s vama na fotografiji i čime vas je ta osoba zadužila. Opis se može sastojati i od svega nekoliko rečenica, važno je da istaknete posebnost žene koja je s vama na fotografiji. 

image
RE:CUPERA Wellness & Spa pripremio je za vas opuštajuću masažu tijela Aromatheraphy associates uljem, poseban Yellow musk Margaret Dabbs tretman za noge te Valmont Facial tretman lica
George Fakaros™ "unique Imaging

Najkreativnije uratke ćemo i nagraditi s po dvije dnevne wellness ulaznice i opuštajućim tretmanima u RE:CUPERA Wellness & Spa centru hotela Le Meridien Lav Split. Dakle, idealna je ovo prilika za zahvaliti ženi koja je svojom brigom i pažnjom obilježila vaš život, baš s njom imat ćete priliku uživati u u ponudi i tretmanima predivnog luksuznog RE:CUPERA Wellness & Spa centra, prvi red uz more. 

Za vas i ženu koja vas je inspirirala, RE:CUPERA Wellness & Spa pripremio je posebnu ponudu koja uključuje korištenje kompletnog wellness & spa centra uz opuštajuću masažu tijela Aromatheraphy associates uljem, poseban Yellow musk Margaret Dabbs tretman za noge te Valmont Facial tretman lica.

image
Idealna je ovo prilika za zahvaliti ženi koja je svojom brigom i pažnjom obilježila vaš život, baš s njom imat ćete priliku uživati u ponudi luksuznog RE:CUPERA Wellness & Spa centra
George Fakaros™ "unique Imaging

Tijekom tretmana i posjeta moći ćete uživati i u osvježavajućim i opuštajućim toplim i hladnim napitcima. RE:CUPERA tim pripremio je i poseban Valmont dar iznenađenja za dobitnike.

Fotografije za naš kreativni natječaj možete nam slati do petka, 7. svibnja, točno do podne, a dobitne fotografije ćemo objaviti u nedjelju, na sam Majčin dan.

image
George Fakaros™ "unique Imaging

Napominjemo kako je potrebno dostaviti i privolu na našu mail adresu budislobodna@slobodnadalmacija.hr za sudjelovanje. Potpisanu privolu pošaljite za sebe kao i za osobu na fotografiji, dakle ženu koja vas je inspirirala. Privolu možete preuzeti na ovom linku.

Nagrada je tako sjajna da smo uvjereni kako će vam se taj mali dodatni trud isplatiti.

Budite kreativni i sretno svim sudionicima!

Pravila ovog nagradnog natječaja možete pogledati na linku

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 10:53