MICKEY HANDMADE

Nevidljive ogrlice i razigrane gumice za kosu apsolutni su hit proljetne sezone. Izrađuje ih Anđela Šušnjara, ekonomistica zaljubljena u modu

Piše Tihana Marović
18. ožujka 2021. - 11:55

Po struci ekonomistica, a izvan struke velika zaljubljenica u modu i dobar stil, umjetnička i romantična duša, velika obožavateljica putovanja, prirode i dobrih knjiga. Ona je Anđela Šušnjara, vlasnica brenda Mickey Handmade koji već šest godina uspješno osvaja publiku jedinstvenim nakitom i razigranim gumicama za kosu.

Budući da će upravo Anđela sponzorirati naš nagradni kviz ovoga vikenda, te čitateljicama našeg portala omogućiti da osvoje jednu od njenih deset modnih rukotvorina, odlučili smo detaljnije predstaviti Anđelin rad. Za početak, zanimalo nas je što sve ima u ponudi...

- Narukvice, ogrlice, trake i gumice za kosu, leptir mašne i maske za lice. Još u djetinjstvu sam voljela izrađivati nakit. Tad je bila popularna Fimo masa, pa sam se znala po cijele dane zabavljati oblikujući nakit koji bi poklanjala.

image
Umjetnička i romantična duša, velika obožavateljica putovanja, prirode i dobrih knjiga, Anđela Šušnjara, vlasnica je brenda Mickey Handmade

Nakon završenog faxa svoj hobi i talent pretvorila sam u posao i dizajnom se bavim već šest godina. Do kad ne znam.. Završila sam Ekonomski fakultet pa u ovom poslu dosta primjenjujem i marketing koji mi je svakim danom sve zanimljiviji. Uz to sam završila i Pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičku izobrazbu na Filozofskom fakultetu pa možda jednog dana svoje znanje prenesem učenicima i studentima.

Gdje pronalazite inspiraciju?

- Živimo u vremenu kad nije teško pronaći inspiraciju. Društvene mreže su omogućile da nam je sve nadohvat ruke, uz to još uvijek volim prolistati neki modni časopis i tamo doći do ideje. Ulična moda je neiscrpan izvor inspiracije. Uz to i moji stalni kupci uvijek pitaju kad će nešto novo, tako da ih ne smijem razočarati.

image
Anđeline razigrane gumice za kosu

Dakle, lako ste zainteresirali javnost za svoj rad?

- Hrvatice jako vole domaći dizajn, pogotovo u zadnje vrijeme kada se svi vodimo onim da kupujemo domaće. Ručni rad je cijenjen, sve se može personalizirati, što daje dodatni pečat osobnosti. Kroz posao sam stekla stalne kupce koji su mi podrška i dodatni vjetar u leđa. Muškarci obično kupuju jer ispunjavanju želje svojih boljih polovica. S njima je poslovanje jednostavno i brzo, bez kompliciranja i premišljanja.

image
I narukvice su u ponudi

Novost su vaše nevidljive ogrlice, o čemu se radi?

Da, novost su nevidljive ogrlice i ogrlice s natpisima. Ogrlice s natpisima obično sadrže ime ili inicijal dragih osoba. Nevidljive ogrlice su popularne još od ljeta. Jako su decentne, a opet je svaka posebna na svoj način, podižu svaku kombinaciju.

Može se kombinirati hematit u obliku srca i zvijezde, brački kamen, riječni biser, koralj, tirkiz i najnovija u ponudi je vulkanska lava. Cure ih obično naruče za sebe, onda se za par dana jave da im treba još par komada i dosta često dobijem komentar da su uživo još ljepše nego na slikama. Kod nevidljivih ogrlica vrijedi pravilo koje je meni jako drago u mnogim poljima života, manje je više, jer što ima ljepše od jednostavnosti.

image
Nevidljive ogrlice su jako decentne, a opet je svaka posebna na svoj način, podižu svaku kombinaciju - kaže Anđela.

Je li vam protekla godina bila izazovna u poslovnom smislu? Kako ste preživjeli pandemiju?

Da, za mene, kao i za većinu drugih ljudi, 2020. je bila izazovna i nepredvidiva, ali na neki način opet posebna. Naučila sam puno toga, pomakla neke granice i iskreno ne mogu se požaliti. Donijela je i puno dobrih i lijepih stvari i ljudi, na čemu sam posebno zahvalna.

S obzirom na to da pandemija još traje i ne znamo do kada će trajati, na nama je da se pridržavamo mjera i da živimo onako kako nam trenutna situacija dopušta. Jedna od stvari koje sam naučila u ovoj situaciji je biti strpljiva, s čim se prije baš i nisam mogla pohvaliti hahaha. Ali, da, na nama je da budemo strpljivi i čekamo da ovo sve prođe.

image
- Ručni rad je cijenjen, sve se može personalizirati, što daje dodatni pečat osobnosti - smatra naša sugovornica.

Gdje se mogu nabaviti vaši proizvodi?

Na mom Instagram i Facebook profilu, u trgovini Candle land Zagreb i Poklon galeriji Purgerica, a preko ljeta i u suvenirnicama diljem obale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:25