OMIŠKI PONOS

Na oduševljenje Dalmatinaca, Galeb već sedam desetljeća svojim vjernim kupcima nudi ekološki sigurne proizvode prožete tradicijom

Piše PROMO
Foto Galeb
23. travnja 2021. - 14:55

Kao što se u Omišu u Jadransko more prelijeva rijeka Cetina, tako se u Galebu iz generacije u generaciju prelijeva tradicija, kvaliteta i umijeće stvaranja. Već 70 godina mnoge ljubavi, strasti, prijateljstva i uspomene upletene su u Galeb pletiva koja su stvorena da budu - najbliže koži i najbliže srcu.

Kroz mekani dodir materijala kao da možete osjetiti sunce, more, toplinu i nježnu odlučnost ruku koje su ih stvarale, a pomalo i "galebarskog" mota.

Galeb je obitelj koja stvara za obitelj - i zato se trudi za sve generacije osigurati samo najbolje; najbolje prirodne materijale od čega je pamuk na visokom prvom mjestu upleten u cjelokupni asortiman od donjeg rublja, spavaćeg asortimana te sezonskih kolekcija.

image
Već 70 godina mnoge ljubavi, strasti, prijateljstva i uspomene utkane su u Galeb pletiva koja su stvorena da budu najbliže koži i najbliže srcu 
Galeb

Zanimalo nas je stoga kako se točno proizvode popularne Galebove kolekcije i što točno jamče vjernim kupcima. Dakle, kada kupujete evo na koje natpise vrijedi obratiti pozornost. 

- Sva Galeb pletiva izrađuju se u Omišu, na najmodernjim strojevima, gdje je u završnoj fazi nezamijenjivi dodir ljudske ruke naših 340 zaposlenika. Testirani preciznom metodom kvalitete, izdržljivosti i funkcionalnosti pletiva, svi Galebovi proizvodi, posjeduju OEKO-TEX 100 certifikat koji jamči zdravstveno ispravne proizvode.

image
Galeb je obitelj koja stvara za obitelj - i zato se trudi za sve generacije osigurati samo najbolje
Galeb

Certifikati potvrđuju najveće standarde kvalitetnog proizvodnog i poslovnog procesa: ISO 9001 je standard za kvalitetu poslovanja, ISO 45001 našim zaposlenicima jamči sigurnu radnu okolinu.

Zaštita okoliša i upravljanja energijom predstavljaju okosnicu našeg ponašanja i djelovanja čemu svjedoče certifikati ISO 14001 i ISO 50001 - pojasnili su nam iz Galeba. 

Dakle, kada nosite Galeb, sigurni ste da nosite najbolje za vaše zdravlje.  

- Možemo naglasiti mogućnost praćenja modnih trendova u proizvodnji naglašavajući našu vertikalnu integriranost kao najvećeg  proizvođača u Hrvatskoj i okruženju, koji kontinuirano investira i ulaže u najnovije tehnološke iskorake u svim fazama tekstilne proizvodnje te stručnost i znanje svojih djelatnika na čiji zanat i umijeće se ponosimo.

image
Sjajna stvar je i što je Galeb ostao vjeran svojim prepoznatljivim plavim mornarskim prugama
Galeb

Drugim riječima, raspolažemo sa cjelokupnim procesom tekstilne proizvodnje kroz dva proizvodna pogona u Omišu kao sjedištu firme: pogonu proizvodnje pletiva, odnosno izrade tekstilnog materijala (odjel pletenja/izrade materijala, odjel kemijske dorade pletiva/bijeljenje i bojanje i završna obrada), te pogonu konfekcije - izrade gotovog proizvoda (dizajn i modeliranje, krojnica, šivaonica, pakirnica) - kažu. 

image
Velike "mudante" dobile su varijantu najmodernijih steznik gačica, na radost i oduševljenje Dalmatinki
Galeb

Sjajna stvar je i što je Galeb ostao vjeran svojim prepoznatljivim plavim mornarskim prugama i velikim mudantama, ali ih je transfomiramo u drugačije krojeve, nadograđene funkcionalnosti.

Tako su velike "mudante" dobile varijantu najmodernijih steznik gaćica, na radost i oduševljenje Dalmatinki.

image
Mornarske pruge su uvijek in
Galeb

Prepoznatljive plave mornarske pruge dorađene su novim mornarskim motivima i bojama i dostupne su u verziji sportskih elegantnih verzija polo majica - idealno za sve prilike.

Pomalo. Uronite u pletiva ispunjena valovima novih avantura.

Iz Omiša do Vašeg srca - Galeb.

image
Svi Galebovi proizvodi, posjeduju OEKO-TEX certifikat koji jamči zdravstveno ispravne proizvode
Galeb
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 13:48