GINGER LILIY

Donosimo pobjednike nagradnog natječaja na temu održivog života. Provjerite jeste li baš vi osvojili Elizabeth Arden White Tea kremu za tijelo

Piše Tihana Marović
5. svibnja 2021. - 15:41

Donosimo dobitnike darivanja kojeg smo protekloga vikenda organizirali na našem potportalu BudiSlobodna. Sudionici su provjerili svoje znanje o zdravom i održivom životu, ali i otkrili nam svoje zelene navike, a troje najvrjednijih osvojili su raskošnu Elizabeth Arden White Tea Ginger Lily kremu za tijelo.

Ova jedinstvena mirisna linija nadahnuta je lakoćom i bezbrižnošću ispijanja šalice čaja, a koža će vam biti okupana u nježnom mirisu bijelog čaja i svježinom đumbira. Krema hidratizira kožu, daje svjež osjećaj i čini je baršunasto mekom. Izvrsna je dopuna toaletnoj vodi Elizabeth Arden White Tea Ginger Lily.

Evo i imena tri osobe koje su osvojile Elizabeth Arden White Tea kremu za tijelo.

Matilda Tomić otkrila nam je kako kompostira kuhinjski otpad, vraća povratnu ambalažu, popravlja uređaje, ali i popravlja namještaj. Preferira refill pakiranja, a u trgovinu nosi svoju torbu. Kremu je svakako zaslužila, baš kao i Barbara Glučina koja nam je otkrila kako rado razvrstava sav otpad. Božena Vidović s nama je podijelila svoje zelene navike: osim što ne baca hranu, razvrstava otpad, ne koristi plastične vrećice, Božena ne printa što nije nužno, a nastoji i pozitivno utjecati na druge. Svaka čast!  

Čestitamo svim dobitnicama i uživajte u svojoj Elizabeth Arden White Tea Ginger Lily kremi za tijelo. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 17:55