StoryEditorOCM
Auto-motone može tako

Youtuber opet pretjerao, pričao u vožnji i skršio McLaren vrijedan više od 200.000 dolara; dobio i zabranu

Piše Auto moto
6. listopada 2024. - 15:18

YouTube ličnost i Kick streamer Jack Doherty je u subotu ujutro slupao svoj McLaren 2024. dok je bio ometen prčkajući po mobitelu tijekom kišne oluje, a kamere su bile uključene. Doherty je izgubio kontrolu nad svojim vozilom tijekom prijenosa uživo u Kicku i preletio preko desne prometne trake u obližnju sigurnosnu barijeru.

Njegov Kick račun je uklonjen nakon incidenta. Ometana vožnja je u suprotnosti s njihovom 13. smjernicom koja pokriva ‘zakonitost‘, koja brodarima nalaže da slijede lokalne zakone, vode računa o sigurnosti i prakticiraju sigurnost prije svega u svim slučajevima. Prema Sportskeedi, Doherty je imao publiku od 185.000 kada se nesreća dogodila.

Kick nije odmah odgovorio na zahtjev Road & Tracka za komentar o očitoj zabrani.

Doherty je kupio McLaren krajem prošle godine za 202.850,10 dolara, prema njegovom Youtube kanalu; od tada je automobil umotao u shemu prskanja pištolja za paintball dayglo i dodao prilagođeni ispušni sustav. McLaren je uništen.

Kada je izašao iz vozila, Doherty je snimao svog snimatelja, kojeg streamer naziva Michaelom, ošamućenog i krvavog iz desne sljepoočnice; Doherty je ga pitao jesu li njegov prijatelj i snimatelj dobro. Kasnije su oboje završili u bolnici na pregledu, a Michael je dobio šavove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. listopad 2024 10:47