StoryEditorOCM
Auto-motoi to bez banke

Razmišljate o promjeni automobila, ali ne želite novo vozilo? Suzuki nudi jedinstvenu priliku: ‘plati pola, vozi odmah‘

Piše Sponzorirani članak
3. rujna 2024. - 07:00

ATT Suzuki, član najveće Suzuki grupacije u Dalmaciji, objavljuje veliku rasprodaju demo i testnih vozila. Ako tražite kvalitetan, pouzdan automobil koji je gotovo nov, ali po povoljnijoj cijeni, ovo je prilika koju ne biste trebali propustiti!

Smješteni na adresi Put Duja 16, na splitskim Brdima, nude izvrstan izbor Suzuki modela, svih modela. Trenutno su ponudi su popularni modeli poput Suzuki Vitare, S-Crossa, ali najbrži stignu uhvatiti još pokojeg Swifta, a najbrži i Ignisa. Ova vozila korištena su isključivo za demonstracijske i testne vožnje, što znači da imaju nisku kilometražu i redovito su održavana prema najvišim standardima proizvođača.

image
Jakov Prkić/Cropix

Zašto uopće odabrati demo vozilo?

Pravo pitanje je, a zašto ne? Kupnja demo vozila donosi mnoge prednosti. Osim što su povoljnija od potpuno novih automobila, ova vozila su već registrirana, što znači da možete odmah sjesti za volan. Svi modeli u ponudi dolaze s važećim jamstvom i mogućnošću dodatne produljene garancije, što vam osigurava potpunu sigurnost i bezbrižnost. Uz to, s obzirom na to da su sada dostupne dvije nove redizajnirane linije Suzuki Swifta i Vitare, ovo je odlična prilika za kupnju starijeg modela po nižoj cijeni.

image
Jakov PrkiCropix

Suzuki Vitara i S-Cross: Pouzdanost i udobnost

Suzuki Vitara i S-Cross savršen su izbor za one koji traže spoj pouzdanosti, performansi i udobnosti. S modernim dizajnom, naprednim sigurnosnim značajkama i učinkovitim motorima, ovi modeli idealni su kako za gradsku vožnju, tako i za duža putovanja. Njihova popularnost potvrđena je godinama, zauzimajući prva mjesta na ljestvici najprodavanijih među fizičkim kupcima u Hrvatskoj. Cijena kreće od 21.400 eura za demo Vitaru, odnosno 23.500 eura za testnog S-Crossa.

Suzuki Swift i Ignis: Stvoreni za gradsku vožnju

Za ljubitelje kompaktnih automobila, Suzuki Swift i Ignis nude izvanrednu agilnost, lakoću upravljanja i nisku potrošnju goriva. Ovi modeli su savršeni za svakodnevnu vožnju u urbanim sredinama, ali ne zaostaju ni po pitanju udobnosti i sigurnosti.

image
Slobodna Dalmacija

Jedini koji nude „Plati pola, vozi odmah – bez banke!“

Njihovo stručno i ljubazno osoblje pomoći će vam u odabiru vozila koje najbolje odgovara vašim potrebama te pružiti sve informacije o aktualnim ponudama i financijskim opcijama. Posebno ističemo Suzuki mogućnost plaćanja u dvije ili tri godišnje rate, bez posredovanja banke i dodatnih komplikacija oko papirologije, sve rješavate u salonu!

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za kupnju kvalitetnog Suzuki vozila po povoljnoj cijeni! Za više informacija posjetite našu web stranicu ili navratite u ovlaštene Suzuki salone Split, Zadar, Šibenik ili Dubrovnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 04:22