StoryEditorOCM
Auto-motoprivlači poglede

Praktičan, kompaktan i popularan SUV model hrvatskim je kupcima sada u posebnoj ponudi

Piše R. R.
10. svibnja 2024. - 21:22

Toyota Yaris Cross najprodavaniji je Toyota model u 2023. godini. Ovaj popularan mali gradski automobil spaja najbolje iz dva segmenta: praktičnost i kompaktnost gradskog automobila te robusnost i karakter sportskog terenca.

Njegova okretnost i komfor, napredni paket sigurnosti Safety Sense 2 i odlične tehnološke performanse, podigli su ga na ljestvici popularnosti u kategoriji SUV vozila.

Yaris Cross je posebno oblikovan za europske kupce, a osmišljen kako bi zadovoljio vrlo visoke kriterije.

Uz jedinstvenu kombinaciju hibrida i inteligentnog pogona na sve kotače, osjećat ćete se nezaustavljivo u Yarisu Cross. Njegov hibridni sustav pruža performanse i učinkovitost koja nema premca u svojoj klasi, dok sustav AWD-i pruža zajamčeni nadzor u svakodnevnim vožnjama i na skliskim podlogama.

Toyota Yaris Cross u paketu opreme Luna dostupan je po cijeni od 25.425 € isključivo putem Toyota financiranja, a uz Toyota Relax program dolazi uz garanciju do 10 godina.

Posebna ponuda se odnosi i na zimske komplete. Možete se osigurati na vrijeme, uz uštedu i do 1000 €. 4 aluminijske felge i 4 zimske gume, te senzori pritiska tlaka u gumama dolaze po cijeni već od 750 €.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2024 19:09