StoryEditorOCM
Auto-motovisokotehnološki SUV

Geelyjev koncept Yinhe Starship s nagradom Red Dot za dizajn prilagođava jedinstveni raspored vode, jahte i obale

Piše Robert Radica
7. kolovoza 2024. - 18:13

Nedavno je koncept Geely Yinhe Starship, novi visokotehnološki SUV, osvojio nagradu Red Dot: Design Concept 2024, pokazujući predanost Geely Designa dizajnu visoke vrijednosti.

Nagrada Red Dot, prestižna nagrada u globalnom dizajnu, postavlja stroge standarde za inovativnost proizvoda i estetiku. Ovo postignuće je potvrda iznimnih kvaliteta Yinhe Starshipa i međunarodnog priznanja za originalnost i inovativnost. Nagrada Red Dot naglašava inovativnost, koja je u skladu s Geelyjem. Gan Jiayue, izvršni direktor Geely Auto Group, rekao je na sajmu automobila u Pekingu:

image
Geely

"Pridržavanje originalnosti i inovativnosti jedini je način da kineske automobilske marke vode, steknu poštovanje i stvore vrijednost u borbi s globalnom konkurencijom."

Geely Yinhe Starship prilagođava jedinstveni raspored vode, jahte i obale, donoseći prirodne krajolike u kabinu. Krilna vrata mogu se otvoriti do maksimuma, probijajući granice vozila; AI inteligentna sjedala i AI uređaji za letenje mogu autonomno voziti izvan kabine, dodatno integrirajući unutarnji i vanjski prostor. Dodatno, niz inteligentnih dizajna interakcije, kao što su AI digitalni pomoćnici, AI prostorno računanje, satelitska komunikacija i bezgranični AI inteligentni zvuk, pomažu Starshipu da nadiđe virtualnu stvarnost, omogućujući korisnicima da se osjećaju uronjeni u beskraj svijeta unutar vozila.

image
Geely

U budućnosti, Geelyjev dizajn ostaje predan pionirskom tehnološkom napretku s originalnim dizajnom inspiriranim kulturom, uzdižući globalnu estetiku i oblikujući inovativnu eru pametne mobilnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 13:54