StoryEditorOCM
Auto-motonema drugog

Cupra najavljuje novi model Terramar uoči njegove svjetske premijere na 37. Američkom kupu

Piše R. R.
22. kolovoza 2024. - 20:38

Čekanje je završilo. Kraj odbrojavanja za CUPRA Cube označava početak 37. Američkog kupa u Barceloni „Louis Vuitton”, a danas marka CUPRA također najavljuje CUPRA Terramar, službeno vozilo natjecanja, uoči njegove svjetske premijere 3. rujna.

Tijekom idućih dana, tajmer postavljen na plaži u Barceloni prikazivat će neke detalje potpuno novog modela. CUPRA Cube također će prikazivati informacije o različitim utrkama kao i rezultate i poredak, kako bi obožavatelji natjecanja bili u tijeku.

Novi CUPRA Terramar stiže kako bi stavio marku CUPRA u središte pozornosti najbrže rastućeg segmenta u Europi. Odajući počast trkaćoj stazi Terramar u Sitgesu, gdje je marka CUPRA po prvi put predstavljena svijetu, hibridni SUV novi je junak novoga doba, stvoren slijedeći novi jezik dizajna marke CUPRA, a savršeno spaja emocije i performanse.

Svojom jedinstvenom CUPRA DNK i odvažnim izgledom punim samopouzdanja, model krasi i najnovija eHybrid tehnologija, još veća razina digitalizacije i pregršt održivih značajki, uz istodobno poboljšane performansi tijekom vožnje.

Svjetska premijera modela CUPRA Terramar bit će nezaboravan događaj koji će okupiti CUPRA Tribe na ulasku u novu eru marke u okviru natjecanja u kojem nema drugog mjesta.

Događaj će se prenositi uživo 3. rujna u 12:15 na YouTube kanalu:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 20:39