StoryEditorOCM
Dalmacijaobijesna vožnja

Hondom i bez položenog vozačkog ludovao po Solinu i Kaštelima - vozio i do 200 km/h, ugrozio živote drugim vozačima, policajcima ...

Piše PSD.
17. veljače 2015. - 11:14
Policijski službenici Postaje prometne policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad  vozačem motocikla Honda,  22-godišnjim N.G te ga prijavili Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu zbog obijesne vožnje.

Mladić je vozio toliko brzo da su u jednom trenu čak i policajci odustali od potjere za njim kako ne bi  vožnjom i do 200 kilometara na sat izazvao prometnu nesreću većih razmjera.

Njega je policijska ophodnja najprije uočila u Solinu kada je 13. veljače oko tri sata iza ponoći prošišao velikom brzinom u smjeru Kaštela. U Kaštel Sućurcu vozač Honde ulazi kroz crveno svjetlo na raskrižju ceste
D-8 e  te se polukružno okreće u  Ulici Tamunić  nakon čega nastavlja jurnjavu prema Solinu gdje na predjelu Putaljski put prelazi na suprotni kolnički trak te vozi ususret vozilima. Kad su vidjeli da takvom vožnjom u
suprotnom smjeru pri užasno velikoj brzini direktno ugožava sve aktere u prometu i da bi potjera mogla izazvati više štete nego koristi, policajci privremeno odustaju od jurnjave za mladićem.

No nakon što su skupili sve potrebne podatke policajci vrlo brzo operativnom obradom uhićuju mladića.
Tada se doznaje da on uopće nema položen ispit za motocikl, da mu je valjanost vozačke dozvole za druge kategorije istekla prije više od godinu dana  i da je mladić  već evidentiran za činjenje prekršaja u prometu.

Oni koji su bili akteri ovog događaja,a takvih je dvoje koji su se javili redakciji nam govore da nijedan akicjski film nije ravan ovoj priči sa mladićem u glavnoj ulozi.

-Čestitka policiji jer da su oni nastavili sa potjerom i rotirkama taj bi momak nekoga ubio - rekoše nam.

M. DIDIĆ
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 08:07