StoryEditorOCM
Svijetuletio i zapucao

Stomatologa u njegovoj ordinaciji ustrijelio bivši nezadovoljni pacijent: ubojstvo je planirao tjednima unaprijed

Piše VIJESTI SD
3. ožujka 2024. - 17:22

Stomatologa je u četvrtak u njegovoj ordinaciji u Kaliforniji ustrijelio bivši nezadovoljni pacijent. Prema policiji, ubojstvo je planirao tjednima unaprijed, piše New York Post, a prenosi net.hr.

Mohammed Abdulkareem (29) uletio je u ordinaciju u potpuno crnoj odjeći oko 16.15 sati. Počeo je pucati te je pogodio dva muškarca i ženu. Potom je uskočio u kombi i pobjegao s mjesta događaja, priopćila je Policijska uprava El Cajona.

Hitna pomoć stigla je za samo dvije minute, no jedan muškarac preminuo je na mjestu događaja. Ostali su prebačeni u bolnicu u teškom, ali stabilnom stanju. Policija još nije imenovala žrtve, no portal Yeshiva World prenosi kako je riječ o dr. Benjaminu Harouniju, zubaru koji je radio u stomatološkoj ordinaciji.

Abdulkareem je uhićen otprilike pet sati nakon pucnjave. Pronašli su ga s napunjenim pištoljem. Policija tvrdi da je napad planirao tjednima unaprijed. Zapisi pokazuju da je prije dva tjedna legalno kupio pištolj, a sat vremena prije zločina unajmio je vozilo kojim je kasnije pobjegao. "Točan motiv pucnjava i dalje se istražuje, no vjeruje se da je Abdulkareem bio nezadovoljna bivša mušterija", rekli su iz policije El Cajona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 22:50