Dnevni horoskop

 • Ovan

  Ovan (21. ožujka - 20. travnja)

  Mogli biste doživjeti nepravdu na poslu, što će vas potaknuti da iznesete sve ono što vam ne odgovara. Nitko se neće naći uvrijeđen, znajući da ste u pravu. Svađa s roditeljem pogodit će vas više nego što mislite.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★   Zdravlje: ★★★★

 • Bik

  Bik (21. travnja - 21. svibnja)

  Nećete odoljeti a da ne reagirate na nečiju otvorenu provokaciju. Branit ćete svoje poslovne i ljubavne interese snagom koja će mnoge iznenaditi. Očekuje vas posjet iz inozemstva koji će vas razveseliti.

  Ljubav: ★★★★ Posao: ★★★★★  Zdravlje: ★★★★

 • Blizanci

  Blizanci (22. svibnja - 21. lipnja)

  Prijatelji i rodbina pomoći će vam na financijskom planu. Do novca i zarada dolazit ćete uz pomoć drugih, odnosno putem suradnje. Povećat će se i zarada bračnog partnera, a dio novca uložit ćete u dom.

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★★★★    Zdravlje: ★★★★

 • Rak

  Rak (22. lipnja - 22. srpnja)

  Bavite li se organiziranjem obiteljskog događaja s više sudionika, sav će teret pasti na vaša pleća. No sposobni ste se snaći i bez tuđe pomoći. Prisutne ćete zadiviti svojom snalažljivošću.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★★

 • Lav

  Lav (23. srpnja - 22. kolovoz)

  Mogli biste se uplesti u nejasan odnos koji vam neće donijeti unutarnji mir. Čak štoviše, sve više ćete biti uvjereni da bi vam bilo bolje da ste sami. Druga strana vas neće samo tako pustiti da se povučete.

  Ljubav: ★★★    Posao: ★★★  Zdravlje: ★★

 • Djevica

  Djevica (23. kolovoz - 22. rujan)

  Uživat ćete u ljubavnom zagrljaju, a moguće je i planiranje zajedničkog života. Izići ćete iz sjene i u poslovnom okruženju, no napredak može biti usporen zbog zavidnih pojedinaca. Pokažite im zube.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★  Zdravlje: ★★★★

 • Vaga

  Vaga (23. rujan - 22. listopad)

  Krasit će vas poduzetnost pa ćete obaveze obavljati brzo i spretno. Neki jalni suradnici pokušat će vam narušiti ugled, ali ćete im se uspješno oduprijeti. Pazite se sukoba sa šefom!

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Škorpion

  Škorpion (23. listpad - 21. studeni)

  Dobro su vam označeni svi poslovi, oni partnerski i oni koje obavljate samostalno. Kako biste u njima bili još uspješniji, podredite sve tomu da dovršite one koji se već dugo vuku.

  Ljubav: ★★★★★ Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★★

 • Strijelac

  Strijelac (22. studeni - 21. prosinac)

  Dajte partneru više slobode - možda je njegov nemir uzrokovan vašom strogom kontrolom njegovih kretanja. Slobodnima će uzbudljivi susreti i iskustva na putovanju vratiti optimizam.

  Ljubav:  ★★★★   Posao: ★★★   Zdravlje:  ★★★★

 • Jarac

  Jarac (22. prosinac - 20. siječanj)

  Posvetite se isključivo svojim poslovima i ne rješavajte probleme onih koji to od vas ne traže. U protivnom ćete si na vrat natovariti tuđe brige. Starije će mučiti bolna leđa.

  Ljubav: ★★★    Posao: ★★★   Zdravlje: ★★

 • Vodenjak

  Vodenjak (21. siječanj - 18. veljače)

  Ukrasite radni prostor biljkama i slikama jer će to pozitivno utjecati na vas. Netko je zainteresiran za vas, ali biste pogrešnim pristupom mogli upropastiti dobre izglede. Ne budite brzopleti!

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★★★   Zdravlje: ★★★★★

 • Ribe

  Ribe (19. veljače - 20. ožujak)

  Bivša simpatija nekima opet ulazi u život, ali sada nudi mnogo više nego prije. Oboje ste se u međuvremenu promijenili, što je dobar znak za nov početak. Bake i djedovi više će se baviti unucima.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★★

Page 1 of 167FirstPrevious[1]2345678910Last