Dnevni horoskop

 • Ovan

  Ovan (21. ožujka - 20. travnja)

  Shvatit ćete da ne možete računati na pojedince koje ste smatrali osobama od povjerenja. Sami uradite ono što želite dovršiti do kraja dana. Napetu obiteljsku situaciju riješite bez podizanja glasa.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★   Zdravlje: ★★★★

 • Bik

  Bik (21. travnja - 21. svibnja)

  Ponudi li vam prijatelj poslovnu suradnju, nemojte je odbiti. Primit ćete SMS zanimljivog sadržaja i odlučiti prihvatiti izazov - moguć je izlazak s osobom koja će vas oduševiti izgledom, ali i manirama.

  Ljubav: ★★★★★  Posao: ★★★★ Zdravlje: ★★★★

 • Blizanci

  Blizanci (22. svibnja - 21. lipnja)

  Osluškujte signale organizma, a na prve znakove umora usporite ritam. Takav pristup omogućit će vam da posao privedete kraju u okviru zadanih rokova. Izbjegavajte zadimljene prostorije.

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★★★    Zdravlje: ★★★

 • Rak

  Rak (22. lipnja - 22. srpnja)

  Mogli biste dobiti posao, povišicu, ili možda potpisati ugovor o stalnom radnom odnosu. Sretne vijesti obilježite domjenkom za prijatelje, suradnike i one koji su vam pomogli ostvariti cilj.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★★

 • Lav

  Lav (23. srpnja - 22. kolovoz)

  U poslu vodite računa o izboru suradnika. Netko bi vam mogao ponuditi mito ili tajnu suradnju. Slutite li da vam kolega radi iza leđa, uz nečiju pomoć nastojat ćete spriječiti njegove loše namjere.

  Ljubav: ★★★    Posao: ★★★  Zdravlje: ★★

 • Djevica

  Djevica (23. kolovoz - 22. rujan)

  Bit ćete skloni radikalnim rješenjima. Smirite strasti i ne donosite odluke koje bi mogle povrijediti voljenu osobu, a vas izložiti dodatnom stresu. U poslu svi primjećuju koliko se trudite pa će vas šef pohvaliti.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★★★★  Zdravlje: ★★★★

 • Vaga

  Vaga (23. rujan - 22. listopad)

  Moguće su odgode dogovora. Vanjske će vas okolnosti prisiliti da usporite i razmislite. Obavite potrebne telefonske razgovore, osobito s ljudima s kojima se niste dugo čuli.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★   Zdravlje: ★★★★

 • Škorpion

  Škorpion (23. listpad - 21. studeni)

  Pripravnici među vama preuzet će na sebe dodatne poslove, a oni iskusniji i obaveze odsutnog šefa. Imat ćete pune ruke posla. Trudit ćete se opravdati ukazano povjerenje, u čemu ćete i uspjeti.

  Ljubav: ★★★★★  Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★★

 • Strijelac

  Strijelac (22. studeni - 21. prosinac)

  Upustite li se u raspravu s poslovnim partnerom, razgovor će poprimiti neprijateljski ton. Dan nije pogodan za šoping, ulaganja i općenito bilo kakve troškove jer biste se mogli preračunati.

  Ljubav:  ★★★★   Posao: ★★★   Zdravlje:  ★★★

 • Jarac

  Jarac (22. prosinac - 20. siječanj)

  Porast obaveza negativno će se odraziti na radnu učinkovitost. Umor i iscrpljenost oslabit će vam pažnju. Ako vam je dijete popustilo u školi, omogućite mu instrukcije.

  Ljubav: ★★★    Posao: ★★   Zdravlje: ★★★★

 • Vodenjak

  Vodenjak (21. siječanj - 18. veljače)

  Bit ćete zaokupljeni novcem i dohotkom, naplatama i potraživanjima te davati prednost činjenicama pred osjećajima. To neće naići na razumijevanje bližnjih.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★★   Zdravlje: ★★★★★

 • Ribe

  Ribe (19. veljače - 20. ožujak)

  Osjetit ćete porast elana i energije. Donijet ćete odluku koja će promijeniti vaš radni status. Dobro raspoloženje bit će zaslužno za lijepa ljubavna zbivanja.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★★

Page 1 of 167FirstPrevious[1]2345678910Last