Dnevni horoskop

 • Ovan

  Ovan (21. ožujka - 20. travnja)

  Imat ćete dosta energije, volje i upornosti, a ono što vam se nudi odgovarat će onome čemu ste se potajno nadali. Suprotno vašim crnim slutnjama, partner vas neće razočarati, nego uvjeriti u svoju ljubav.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Bik

  Bik (21. travnja - 21. svibnja)

  Dobro ćete plivati u svim poslovnim vodama, dok ćete u ljubavnim morati biti malo popustljiviji. Izuzetno korisni bit će vam pravni i knjigovodstveni savjeti te usluge sudskog tumača ili prevoditelja.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Blizanci

  Blizanci (22. svibnja - 21. lipnja)

  Istaknut ćete se u poslovnoj komunikaciji te se vješto izvući iz nezgodnih situacija. Bolje ćete se slagati s bližom okolinom, a ako vam se nešto pokvari i ošteti, brzo će vam netko priskočiti u pomoć.

  Ljubav: ★★★★  Posao: ★★★★★    Zdravlje: ★★★★

 • Rak

  Rak (22. lipnja - 22. srpnja)

  U glavi će vam se rojiti brojni komplicirani planovi i novi projekti, a o nekima od njih porazgovarat ćete i s bližim suradnicima. Zahvaljujući intuiciji, uspjet ćete procijeniti što je dobro i isplativo za vas.

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Lav

  Lav (23. srpnja - 22. kolovoz)

  Opteretit će vas sve usluge koje će od vas tražiti netko od prijatelja. Morat ćete istovremeno rješavati poslovne probleme, kalkulirati s prošlim i budućim troškovima te pomagati oko obiteljskih obveza.

  Ljubav: ★★★★    Posao: ★★★  Zdravlje: ★★★★

 • Djevica

  Djevica (23. kolovoz - 22. rujan)

  Pokažete li neskrivenu simpatiju za jednog kolegu, iskrsnut će problemi koje niste očekivali. Govorkanja, komentari i ispitivački pogledi pokvarit će vam raspoloženje pa ćete se naglo povući u sebe.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★★★  Zdravlje: ★★★

 • Vaga

  Vaga (23. rujan - 22. listopad)

  Ozbiljna rasprava s prijateljem koja je povezana s novcem, zajedničkim poznanikom ili neuzvraćenom uslugom, pokazat će se korisnom za oboje. Jedno drugome napokon ćete iskreno reći što mislite.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Škorpion

  Škorpion (23. listpad - 21. studeni)

  Isplatit će vam se štednja i koncentracija, dok će vas neplanirano trošenje i nemaran odnos prema obvezama dosta koštati. Bez mnogo razmišljanja odbit ćete pozive pojedinaca.

  Ljubav: ★★★★  Posao: ★★★★   Zdravlje: ★★★

 • Strijelac

  Strijelac (22. studeni - 21. prosinac)

  Tražit ćete više prostora i slobode za predstojeće poslovne aktivnosti pa biste odgovornima mogli obećati i više nego što možete ostvariti. Promjene u ljubavnom životu dočekajte otvorena srca.

  Ljubav:  ★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje:  ★★★★

 • Jarac

  Jarac (22. prosinac - 20. siječanj)

  Sumnjat ćete u sebe i dojam koji ostavljate pa ćete čak i nečiju simpatiju doživljavati kao puko laskanje. Ako ste za večer dogovorili izlazak sa starim društvom, pokušajte biti opušteni i bezbrižni.

  Ljubav: ★★★    Posao: ★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Vodenjak

  Vodenjak (21. siječanj - 18. veljače)

  Sukob s bračnim partnerom kulminirat će zbog nestrpljenja i drukčijih interesa. Ono što vama bude odgovaralo, neće drugoj strani, a i oboje ćete tvrdoglavo ustrajati na svom stajalištu.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★★   Zdravlje: ★★★

 • Ribe

  Ribe (19. veljače - 20. ožujak)

  U napetim i neizvjesnim situacijama bezuspješno ćete pokušati djelovati hladno. Ako vas očekuje važan razgovor, najbolje je da pored vas bude netko tko vam ulijeva povjerenje.

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★★   Zdravlje: ★★★

Page 1 of 167FirstPrevious[1]2345678910Last