Dnevni horoskop

 • Ovan

  Ovan (21. ožujka - 20. travnja)

  Godit će vam pohvale suradnika i pozitivne ocjene nadređenih. Povest ćete više računa o svom izgledu i dojmu koji ostavljate, što neće proći nezapaženo. Ljubavna zbivanja ugodno će vas iznenaditi.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★★

 • Bik

  Bik (21. travnja - 21. svibnja)

  Povećana je mogućnost da zbog krive procjene svojih financijskih mogućnosti budete prisiljeni posuditi novac ili zatražiti kredit. Pripazite na vrijedne stvari jer ćete biti zaboravljivi i dekoncentrirani.

  Ljubav: ★★★★  Posao: ★★★ Zdravlje: ★★★

 • Blizanci

  Blizanci (22. svibnja - 21. lipnja)

  Namjeravate li krenuti na put, dobro provjerite jeste li ponijeli sve što treba. Mogući su previdi zbog zaboravljivosti, požurivanja i spremanja navrat-nanos. Večer posvetite sebi i stvarima koje vas opuštaju.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★    Zdravlje: ★★★★

 • Rak

  Rak (22. lipnja - 22. srpnja)

  Sputajte potrebu da stvari držite pod kontrolom i ne očekujte od drugih da razmišljaju na isti način kao i vi. Ako ste u vezi u kojoj niste sretni, razmišljat ćete o raskidu. Ne savjetuju se radikalni koraci!

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★★★   Zdravlje: ★★★★★

 • Lav

  Lav (23. srpnja - 22. kolovoz)

  Nadređeni će vam pružiti pravu šansu za napredovanje, a i obitelj će vas podržavati. Ako ste u duljoj vezi, prihvatit ćete se pronalaženja termina za vjenčanje. Odigrajte koji listić igara na sreću.

  Ljubav: ★★★★★    Posao: ★★★★★  Zdravlje: ★★★★★

 • Djevica

  Djevica (23. kolovoz - 22. rujan)

  Osjećat ćete neraspoloženje i biti malodušni, no večer vam donosi vedrije misli i unutarnji mir. Naljutit će vas nemarnost i neodgovornost suradnika koji će se ponašati kao da nije svjestan svojih postupaka.

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★  Zdravlje: ★★★

 • Vaga

  Vaga (23. rujan - 22. listopad)

  Energiju ćete usmjeriti na karijeru, unaprijed spremni na zapreke i podmetanja. Ljubavni život bit će gurnut u drugi plan, usprkos obećanjima da nećete zanemarivati obitelj.

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★★★   Zdravlje: ★★★★★

 • Škorpion

  Škorpion (23. listpad - 21. studeni)

  Brza izmjena događaja prouzročit će jaku nervozu. Usporite li ritam imat ćete više vremena za razmišljanje i analiziranje situacije. Privatni život zahtijevat će malo popuštanja s vaše strane.

  Ljubav: ★★★★  Posao: ★★★   Zdravlje: ★★★★★

 • Strijelac

  Strijelac (22. studeni - 21. prosinac)

  Dobro ćete reagirati u situaciji koja zahtijeva hladnu glavu i spretne ruke, a prijateljima ćete dati korisne savjete. Sinut će vam nove poslovne ideje, no još neće sazrjeti uvjeti za njihovu realizaciju.

  Ljubav:  ★★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje:  ★★★★★

 • Jarac

  Jarac (22. prosinac - 20. siječanj)

  Poradit ćete na svom braku tako što ćete otvorenije razgovarati o svemu i manje se živcirati zbog stvari koje ne možete promijeniti. Svojim šarmom osvojit ćete osobu koja slovi za tvrd orah.

  Ljubav: ★★★    Posao: ★★★   Zdravlje: ★★

 • Vodenjak

  Vodenjak (21. siječanj - 18. veljače)

  Poslovna pitanja rješavat ćete s više elana, a ići će vam na ruku i promjene koje će se dogoditi u vašoj tvrtki. Pomoći će vam i prijateljstvo s osobom koja ima velikih ovlasti.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Ribe

  Ribe (19. veljače - 20. ožujak)

  Eskalirat će napetost u odnosu sa starijim pojedincima, no uz malo samokontrole, uspješno ćete sve riješiti. Intuicija će pomoći u donošenju ispravnih poslovnih odluka.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★★★   Zdravlje: ★★★★

Page 1 of 167FirstPrevious[1]2345678910Last