StoryEditorOCM
Više od sportašuška se...

Nakon Shakire, hoće li još jedna zvijezda posvećivati pjesme sportašu? Taylor Swift ni ovo ne predstavlja problem

Piše I. M.
5. svibnja 2023. - 16:59

Fernando Alonso (41), vozač Formule 1 koji trenutno nastupa za tim Aston Martin, zadnjih tjedana poprilično je popularan u medijima. Međutim, u centru pažnje nije samo zbog vrlo dobre sezone u kojoj trenutno drži čvrsto treće mjesto u poretku vozača sa 60 bodova. Već jako dugo se šuška o mogućoj romansi s megapopularnom zvijezdom, Taylor Swift (33). 

Španjolac je bio svjetski prvak, 2005. i 2006. godine s tadašnjim Renaultom, a nedavno je prekinuo vezu sa svojom djevojkom Andreom Schlager, a otprilike u isto vrijeme se pjevačica razišla sa svojom “boljom polovicom” - Joeom Alwynom. Zatim su krenula nagađanja o njihovoj vezi.

Prošli tjedan u Azerbajdžanu, Alonsova reakcija u jednom kratkom susretu s novinarima, nije prošla neopaženo. Naime, reporter Sky Sportsa mu se obratio s frazom: "I Knew You Were Trouble", a to je naslov jedne od Taylorinih pjesama. Španjolac nije skrivao smiješak, jer je znao "All Too Well" o čemu se radi, ali nije odgovorio na pitanje oko romanse s pjevačicom, već je samo kratko nadodao: "Trenutno sam samo fokusiran na Baku i utrkivanje", prenosi Marca.

Međutim, Alonso je na društvenim mrežama spominjao američku zvijezdu, a Taylor Swift se nije bunila na to. Izgleda da joj ne smeta značajna razlika u visini između nje i vozača. Ona je visoka 180 centimetara, dok je Alonso za 10 centimetara niži.

Španjolac je na nedavnoj objavi na TikToku snimio sebe dok trenira, a u pozadini je svirala pjesma “I‘m feeling 22”, dok je Alonso  napisao: “I’m lifting 22.”, a onda je namignuo za kameru.

Međutim, bez obzira na sve ovo, izgleda kako i vozač i pjevačica imaju dobar smisao za humor, jer su na sve ove prozivke obožavatelja u javnosti odgovorili sa šalom. Njihove objave i reakcije, očito su samo ulje na vatru ovim šuškanjima, a brojni su se zakačili na to.

Vrlo vjerojatno neće biti dramatičnih prepirki kao što ih je bilo između Shakire i nogometaša Gerarda Piquea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 05:26