StoryEditorOCM
Više od sportazavrni nogavice

Mnogi se Splićani boje to napraviti s djetetom, no suprug Blanke Vlašić odvažio se na potez, izabrao je kultno mjesto

Piše Sport SD
30. travnja 2024. - 12:44

Strancima je ljeto već počelo. Dok domaći ‘morski vukovi‘, ili bolje reći dalmatinski galebovi, čekaju da more provre da bi u njega uskočili, stranci već s prvim zrakama proljetnog sunca zavrnu hlače i hopla...

Domaćima je još hladno, no turisti su dovoljno hrabri, a i dolaze iz hladnijih krajeva pa ne moraju čekati da temperatura mora naraste preko 20 stupnjeva. Jedan od onih koji se odvažio na ‘zavrćanje nogavica‘ je i belgijski novinar Ruben van Gucht. Suprug Blanke Vlašić uzeo je za ruku njihovog sina Monda i eto ih na poznatoj splitskoj plaži Firule. Dok su nekoliko metara iznad na Teniskom centri Firule prašili mlade tenisačice i tenisači, Mondo i Ruben osjetili su more.

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić i belgijski sportski novinar i voditelj Ruben Van Gucht vjenčali su se u svibnju 2022. u intimnom krugu bliskih osoba.

- Rekli smo DA! Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti. Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet - radosno je tada napisala Blanka.

A Mondo je već veliki dječak, vrijeme je i da nauči plivati.

image

Ruben van Gucht

Tom Goyvaerts/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 13:10