StoryEditorOCM
Tenisdobri odnosi

Ruskinja se prisjetila anegdote s Đokovićem, fascinirana je: ‘Pristala sam jer sam mislila da od večere nema ništa...‘

Piše Sport SD
29. rujna 2023. - 12:09

Bivša tenisašica Marija Šarapova godinama je oduševljavala svoje obožavatelje na teniskim terenima. Međutim, mnogi su je vjerojatno pratili i samo zbog njezine ljepote. Prelijepa Ruskinja i dalje je zanimljiva svjetskoj javnosti, a nedavno se prisjetila jednog događaja s Novakom Đokovićem

- Ne sjećam se što je bila oklada, ali je rekao da ako dobije, onda moramo ići na večeru. Pristala sam na klađenje jer sam mislila da od večere svakako nema ništa. Pobijedio je i rekao: "Idemo na večeru!". Tamo me pitao i da se fotografiramo. To mi je bilo baš smiješno, izjavila je Šarapova. 

image
AFP

Marija i Novak izgradili su dobar odnos i van terena pa su svojevremeno zajedno snimali i reklame. Šarapova je istaknula da je fascinirana činjenicom da je on i dalje na vrhu svjetskog tenisa. 

- Sada ga poznajem jako dobro i nevjerojatno je vidjeti koliko je strastven. Fascinantno je kako je dugovječan, u kojim godinama osvaja turnire. Nevjerojatno je kako se ophodi prema svom tijelu i kako se priprema, rekla je Ruskinja.

Podsjetimo, bivša ruska teniska zvijezda rodila je prvo dijete u srpnju prošle godine, sina Theodorea, a po objavama koje dijeli na Instagramu izgleda da uistinu uživa u majčinskoj ulozi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 08:56