StoryEditorOCM
Tenisne da mu mira

I ona zna koliko je Ivanišević pomogao Đokoviću: ‘U ranim danima Novak je bio sr*nje, ali Goran je pronašao način...‘

Piše Sport SD
21. ožujka 2024. - 12:45

Rennae Stubbs poznata je kao netko tko veoma često kritizira Novaka Đokovića. Sada je bivša tenisačica iz Australije ponovo našla način "udariti" po Srbinu kom je kritizirala servis s početka karijere.

- Novakov servis je u ranim danima bio s*anje. Pravio je dvostruke pogreške, lakat mu je bio nisko. Mislim da mu je Goran pomogao u tome - istakla je Stubbs, pa dodala:

- Kada pogledam Novakov servis zapitam se: ‘Bi li ja tako uradila?‘ Apsolutno ne. Ne mislim da je to dobar način. Ali, on je pronašao način da osvaja poene i ide mu i više nego dobro.

image
Matthew Stockman/Getty Images Via Afp

Podsjetimo, Rennae Stubbs je svojevremeno istakla bizarnu tvrdnju kako Novak i dalje dominira svjetskim tenisom zbog pandemije koronavirusa.

- Pandemija nije bila prijatelj Novaku. Ali, to što se nije cijepio i nije mogao igrati na tri od četiri Grand Slama mu je produžilo karijeru. Dok su drugi igrali, on je mogao odmarati u to vrijeme i zbog toga smatram kako mu je to pomoglo. Iako vjerujem da bi on više volio da je mogao igrati - rekla je u drugom razgovoru.

image

Rennae Stubbs

Sarah Stier/Getty Images Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 00:07