StoryEditorOCM
Tenisotkrio lokaciju

Đoković šokirao zbog čega je tako dobar, ima poseban odnos s drvetom!? ‘Penjem se na njega, 15 godina smo jako povezani‘

Piše Sport SD
18. siječnja 2024. - 14:38

Novak Đoković nastavlja svoj put na Australian Openu, a poslije pobjede protiv Alekseja Popjirina otkrio je gdje traži inspiraciju na prvom Grand Slamu sezone. Svjetski broj jedan začudio je sve prisutne na presici nakon meča u kojoj je otkrio kako ima poseban odnos s jednim – drvetom?!

Riječ je o drvetu koje se nalazi u botaničkom vrtu u Melbourneu, a srpski tenisač već godinama kraj njega te traži inspiraciju za nastupe na Australian Openu.

- Postoji jedno posebno stablo s kojim imam poseban odnos proteklih 15 godina. Svaki kutak botaničkog vrta u Melbourneu mi je drag. To je nevjerojatno bogatstvo, imati takav park i takvu prirodu u centru grada. Povezao sam se s jednim drvetom. Jednostavno, svidjelo mi se. Sviđalo mi se korijenje, trup i grane. Zapravo sve na njemu. Stoga, prije nekoliko godina sam se počeo penjati na njega. To je to. Povezani smo - rekao je Novak te nastavio:

- To je posebno drvo, ne mogu otkriti koje kako bi ga imao samo za sebe, ali kad sam kraj njega, imam osjećaj poniznosti. Povezan sam s njim kao sa starim prijateljem. To je drvo već dugo ovdje, puno duže nego bilo tko od nas - zaključio je najbolji tenisač svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 13:16