StoryEditorOCM
Strani nogomettransfer saga

Više nije upitno: Mbappe objavio kada će se znati ime njegovog novog kluba

Piše Sport SD
26. ožujka 2024. - 09:50

Kylian Mbappe kazao je kako će na Europskom prvenstvu igrati neopterećen svojim transferom i čiste glave.

- Moja budućnost? Do Europskog prvenstva će te znati. Vrlo sam miran u vezi s tim. Moja budućnost više nije tema u klubu, nitko više sa mnom ne razgovara o tome. Tu nema nikakvih briga. Igrat ću Euro mirne glave uvjeren da ću učiniti velike stvari - kazao je francuski napadač za Telefoot.

Transfer saga koja je posljednjih nekoliko godina vruća tema svakog ljetnog prijelaznog roka očito je sve bliže svome zaključenju. Prelazak 25-godišnjeg napadača u Los Blancose gotovo je izvjestan nakon što se usmeno dogovorio s madridskim klubom kojem će se priključiti na ljeto, nakon što mu istekne ugovor s PSG-om - pišu Sportske novosti.

Iako zasad još nema službene objave s bilo koje strane, francuski i španjolski mediji tvrde kako je Mbappe još prije mjesec dana obavijestio svoje suigrače i trenersko osoblje o svome odlasku te da je to priopćio i predsjedniku kluba Nasseru Al-Khelaifiju.

Mbappe je u Park prinčeva stigao 2018. iz Monaca u transferu vrijednom 180 milijuna eura što je i dalje druga najveća odšteta isplaćena u povijesti nogometa. Za PSG je do sada odigrao 297 utakmica, zabio 250 golova, podijelio 106 asistencija i podigao 13 trofeja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 07:49