StoryEditorOCM
Strani nogometsuđenje u barceloni

Dani Alves u suzama na sudu: Nisam nasilan čovjek, ni u jednom trenutku mi nije rekla da se ne želi seksati

Piše sport sd
7. veljače 2024. - 21:20

Trećeg dana suđenja zbog optužbi za silovanje mlade djevojke u Barceloni na klupu za svjedoke napokon je sjeo i glavni protagonist cijelog slučaja - Dani Alves.

Brazilski nogometaš iza rešetaka je više od godinu dana nakon uhićenje zbog opasnosti od bijega budući da Brazil nema postignut sporazum u izručenju sa Španjolskom.

Alves je u uvodu svjedočenja detaljno opisao što je prethodilo njegovom dolasku u klub, koliko je alkohola popio tijekom večeri, kako je upoznao žrtvu...

- Plesali smo, komunicirali. Bili smo dosta bliski, počela je plesati bliže meni, trljajući svoje dijelove o moje. Tipičan ples u disku, "twerkanje". Potom je rukama počela dirati moje spolovilo.

Zatim je opisao kako je došlo do seksualnog odnosa u WC-u.

- Rekla je da ide na zahod, nisam morao inzistirati. Rekao sam joj da prvo idem na WC i čekao sam neko vrijeme, misleći da neće doći, da ne želi. A kad sam otvorio vrata, praktički sam naletio na nju.

- Spustila se na koljena ispred mene i počela me oralno zadovoljavati. Svukao sam hlače i sjeo na WC školjku - kazao je Alves i potom imitirao pozu pred sudom.

- Nisam je ošamario niti bacio na tlo, nisam nasilan čovjek. Ona mi ni u jednom trenutku nije rekla da ne želi ništa sa mnom, da se ne želi poseksati.

Alvesa su tijekom svjedočenja obuzele emocije, suze su krenule same od sebe.

image
David Zorrakino/Afp
image
Jordi Borras/Afp
image
David Zorrakino/Afp
image
Lluis Gene/Afp
image
Lluis Gene/Afp
image
Lluis Gene/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 17:09