StoryEditorOCM
Strani nogometdanteov pakao

Dan nakon šokantne ispovijesti bivšeg hajdukovca, klub ga je izbacio u drugu momčad

Piše SPORT SD
31. kolovoza 2023. - 14:04

Bivši vratar Hajduka Dante Stipica je jučer objavio na društvenim mrežama kako je proteklih tjedana prolazi najteži životni period.

- Za vrijeme treninga prije tri tjedna, nakon neobjašnjivog skoka moga suigrača na vrat, skoro sam ostao paraliziran, a moj život kakav sam do tada znao umalo se završio, Bog me spasio. Nakon 20 dana intenzivne terapije, oporavak napokon ide u dobrom smjeru. Ne mogu dočekati vratiti se i ponovno s vama slaviti pobjede, napisao je.

Trebao se Dante brzo vratiti na travnjake, ali je njegov klub Pogon Szczecin službeno objavio da su izbacili Stipicu iz prve momčadi, te da će od sada biti u drugoj momčadi kluba, koja igra u trećem rangu poljskog nogometa.

Uistinu neočekivana odluka, Stipica je već godinama prvi vratar kluba. Vijest je i navijače ostavila iznenađenima, je li donesena zbog njegove objave ili nečeg drugog, nije poznato.

Vrijedno spomena, trener Pogona je Jens Gustafsson, koji je vodio prvu momčad Hajduka od svibnja do studenog 2021. godine, kada ga je zamijenio Valdas Dambrauskas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 15:04