stdClass Object ( [id] => 155974 [title] => Goluža: Sve ću napraviti da se dignemo; Balić: Dok stojim na nogama, dobro je [alias] => goluza-sve-cu-napraviti-da-se-dignemo-balic-dok-stojim-na-nogama-dobro-je [catid] => 280 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>
Hladno je jutro osvanulo jutros u Beogradu, bilo je minus četiri. Kao i večer prije, ali ne u stupnjevima nego golovima na kontu hrvatske rukometne reprezentacije nakon polufinalnog dvoboja protiv Srbije na Europskom prvenstvu.

Dok su Hrvati pokušavali zaliječiti rane, Srbi su likovali: 'Srpska slava - tri finala', 'Bok, dečki, žurimo po zlato', 'Srbija slavi junake', 'Ovako biju Srbi na svetoga Savu'. To su samo neki od naslova koji su vrištali s naslovnica i stranica srpskih novina.

I očekivanja kako će danas u tri finala uzeti tri trofeja, Novak Đoković na Australian Openu protiv Rafaela Nadala, vaterpolisti na EP-u u Nizozemskoj protiv Crne Gore, rukometaši protiv Danaca u beogradskoj Areni.

A hrvatski rukometaši će se morati potruditi da uzmu utješnu nagradu, broncu, u vrijeme kad su mnogi za stolom za nedjeljnim ručkom, oni će se morati jako potruditi da im ne padne teško na želudac neki španjolski specijalitet.

Danas je Europska rukometna federacija uvela novost u druženju novinara i rukometaša, priređen je 'Media Day', izbornici i po pet igrača iz četiri reprezentacije koje igraju za medalje bili su na raspolaganju novinarima. Na ograđeni prostor na terenu Arene 'istrčali' su novinari i 'rešetali' rukometaše.

Hrvatski izbornik Slavko Goluža ponavljao je istu priču kao i večer prije, koliko mu je teško i žao, imali smo u prvom poluvremenu plus dva i priliku za povećanje razlike, da smo se odvojili, tko zna kako bi završilo...

Što bi bilo kad bi bilo!? Recimo onda i kako bi Hrvatska, da je u Novom Sadu u skupini pobijedila Španjolsku, izbjegla Srbiju u polufinalu, a onda tko zna kako bi sve ovo završilo. Ali nije, Hrvatska je na Europskom prvenstvu u Srbiji dosad upisala dva poraza, u dvije važne utakmice, od Španjolske kad se odlučivalo o prvom mjestu u drugoj fazi, i od Srbije u polufinalu. Hoće li izgubiti i treću u borbi za broncu, vidjet ćemo sutra popodne.

Međutim, nije bilo pravog odgovora na pitanje zašto je Hrvatska strahovito pala u igri, i u obrani i u napadu, u drugom poluvremenu polufinalnog dvoboja, zašto se nije odigralo ono što se u svlačionici navodno dogovorilo. Pričalo se o prebrzom završavanju napada i promašivanju zicera, o predugim srpskim napadima...

Na pitanje gdje smo nestali u drugom poluvremenu Ivano Balić je odgovorio – to je pitanje za izbornika, identičan je bio i odgovor Ivana Čupića na pitanje zašto nije igrao u nastavku utakmice.

No, činjenica je, bez ikakve namjere izigravanja Golužinog branitelja, i da nije izbornik mogao umjesto igrača zabijati golove i prekidati srpske napade.

No, Goluža je tijekom cijelog prvenstva govorio o pojedinačnim ciljevima. Prvi je bio proći skupinu u Vršcu – ostvareno, drugi je bio proći skupinu u Novom Sadu – ostvareno, treći je bio pobijediti Srbiju u polufinalu – nije ostvareno, a Goluži je taj cilj bio važniji od zlata. Sljedeći cilj je pobijediti Španjolsku i osvojiti broncu.

- Moramo imati snage, ostali smo dužni. Sve ću napraviti da se ekipa digne i da ostvarimo pobjedu. Ne razmišljamo o četvrtom mjestu – rekao je Goluža.

Kapetanu Igoru Voriju brod se malo nagnuo, ali neće doživjeti sudbinu Concordije.

- Nismo bili presigurni da ćemo dobiti Srbe, ali vjerovali smo u sebe i u svoju kvalitetu, ja i danas kažem da smo kvalitetnija momčad od njih, ali nismo to u polufinalu pokazali i to je to. Ono što nam je bilo ponuđeno u prvom poluvremenu nismo uzeli, imali smo ih na pladnju i nismo to iskoristili, bili su pod velikim pritiskom, kad smo se mogli odvojiti nismo to napravili. U drugom poluvremenu više nismo kontrolirali naš napad, Stanić je počeo braniti, nismo imali rješenja na njihovu još agresivniju obranu, i kad su se odvojili na tri-četiri razlike nismo više imali vremena stići ih, počeli su igrati napade po dvije-tri minute. Voda je krenula na njihov mlin. Naravno da sam razočaran, ali treba biti realan i reći da nam je netko ponudio prije prvenstva polufinale, svi bi to objeručke prihvatili. Na žalost, kad dođeš u situaciju da se boriš za finale, a ne iskoristiš je, ima tuge i svega, ali trebamo se sada što prije dignuti u glavama, ako je ikako moguće da odemo kao pobjednici kući.

U najlošije odigranoj utakmici na Europskom prvenstvu hrvatska momčad nije imala ni pomoć na golu kao u prethodnim susretima. Mirko Alilović često je bio pojas za spašavanje, ali je protiv Srbije izostao i njegov kvalitetniji učinak.

- Loše se osjećam ne samo zbog toga kako sam branio, to je najmanji problem, nego zbog toga što smo izgubili utakmicu. Igrali smo prvi dio jako dobro, drugi dio smo stali, nije nas bilo nigdje ni u obrani ni u napadu, moramo se dići jer imamo utakmicu za medalju, brončanu, ali i to je medalja, jer ipak mjesec dana radimo za to i da sad ne uzmemo medalju kad imamo priliku bilo bi žalosno.

Blaženko Lacković je nakon poraza od Srbije u hotelu, kaže, buljio u strop.

- Nije nam lako, puno energije, puno sebe smo dali u tu utakmicu, živjeli za nju, toliko je htjeli dobiti da je razočaranje prisutno, osjeća se u zraku. Žalosno je što smo prvo poluvrijeme odigrali jako dobro, držali ih u šaci, trebali smo voditi s više golova, a drugo poluvrijeme neobjašnjiv pad, prihvatili smo njihov ritam, igrali su dugi napad, nije bilo brzog centra, nije bilo kontri, brze lopte, bilo je manje napada, Stanić obranio nekoliko važnih lopti...

Malo utjehe donio je razgovor s najdražima u Hrvatskoj.

- Supruga me bodrila da moramo dignuti glave, da su svi ponosni na nas, dali smo sve od sebe i da sad treba ići dalje uzeti broncu.

Prva hrvatska zvijezda, bez obzira koliko vremena provodi na terenu i kako igra, i dalje je Ivano Balić. Televizijske ekipe su ga jučer opkolile, odgovarao je na španjolskom i engleskom, 'i japanskom', dodao je, a taman kad se zagrijao, organizatori su ga počeli odvlačiti jer je prošlo pola sata namijenjenog novinarima. 'Ali tek sam na početku reda, vidi koliko ih još ima' – nije se Ivano dao odvojiti od novinara.

- Drugo poluvrijeme nismo dobro stajali u obrani kao u prvom, nismo trčali, tu je bio najveći problem. Kasnije kad smo u napadu izradili dosta dobrih prilika, Stanić je obranio sve živo. Atmosfera nije bila presudna, očekivali smo to, nismo mislili da će navijati za nas. A nismo bili ni pospani, u osam i kvarat nam tek počinje raditi organizam – govorio je još malo o utakmici sa Srbijom nakon koje se igrači nisu baš družili - 'obično se ne družimo kad izgubimo, svatko ima svoje misli, razmišlja o svojim stvarima'.

Ima li snage za dobiti Španjolsku?

- To ćemo vidjeti sutra, ne mogu se sad praviti pametan i govoriti imamo ili nemamo, vidjet ćemo. Brončana medalja jest motiv, ali kad izgubiš u polufinalu ovakvu utakmicu, treba se vratiti, a mi imamo dosta mladih igrača i ovih par starijih koji su jako frustrirani zadnjih sedam-osam godina. 

Zašto frustracije, osvojili ste dosta medalja?

- Trebali smo osvojiti više.

Nakon poraza od Španjolske u Novom Sadu žestoko se obrušio na suce, rekao i kako ga uz takvo suđenje prođe volja za igranjem.

- Ma ne popušta me volja za igrat, svašta kažeš nakon poraza, ali brzo te to prođe.

Jesu li Španjolci pitali namjeravaš li ih dobiti sutra?
- Nisu, pričali smo svašta.

Vraćaš li se u Španjolsku?
- Nije mi TV Espana ništa ponudila, nikakav komentatorski posao. 

Prognoza za finale između Srbije i Danske?
- Nemam pojma, moram se najprije spremiti za moju utakmicu, ali bit će otvorena do kraja. 

Na ovom Europskom prvenstvu Ivano nije proveo previše vremena na terenu, novinare je zanimalo misli li da je trebao igrati više.
- Trebao sam igrati koliko je izbornik odredio, ja sam tu jedan od igrača, treba poštovati njegove odluke i podrediti se kolektivu.

Primjećivalo se dosta nervoze na našoj klupi.
- Kad nije? Kod nas je uvijek živo. Ništa posebno.

A i na pitanje o ozljedi i svom fizičkom stanju kaže da je u redu.
- Dok stojim na nogama, dobro je.

Naposlijetku, nakon što (ne) ostvari cilj u sutrašnjoj utakmici izbornik će ipak morati ponuditi neke konkretne odgovore, primjerice, o vlastitim pogreškama u vođenju ekipe, o (ne)pripremljenosti igrača, o odnosu s igračima i unutar momčadi...

I Goluža i igrači, koji su stalno kao papagaji ponavljali da u svakoj utakmici moraju ići na glavu, ali protiv Srbije nisu tako išli, mogu danas popraviti loš dojam iz polufinala i s medaljom se vratiti kući, makar i ne bila sjajna kako su željeli.   

MARIJA ČOVIĆ
[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [extra_fields_search] => * [created] => 2012-01-28 18:21:00 [created_by] => 35 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2012-01-28 18:56:44 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2012-01-28 19:11:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 7091 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 280 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti iz rukometa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, sport, rukomet [secure] => 0 [page_title] => Rukomet [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => { "is_import_from_dnn": true, "incptvocmimagegalleryIGParameters": "default", "incptvocmimagegalleryocmIGposition": "OcmAfterDisplayContent", "incptvocmimagegalleryocmIGtheme": "CameraSlideshow", "incptvocmimagegalleryImages": [ "/Archive/images/2012/01/29/sport/novi_sad_rukomet3-260112.jpg" ], "incptvocmimagegalleryImageTitles": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageDescriptions": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageFocus": [ "50:50" ], "incptvocmimagegalleryImageDimensions": [ { "size0": "700x459" } ] } [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 280 [name] => Rukomet [alias] => rukomet [description] => [parent] => 255 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 6 [params] => {"inheritFrom":"255","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 4285565 Threads: 5 Questions: 132848945 Slow queries: 57177 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 3997717 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 48 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front04 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /sport/rukomet ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /sport/rukomet/goluza-sve-cu-napraviti-da-se-dignemo-balic-dok-stojim-na-nogama-dobro-je-155974 [printLink] => /sport/rukomet/goluza-sve-cu-napraviti-da-se-dignemo-balic-dok-stojim-na-nogama-dobro-je-155974?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 143905 [name] => epsrbija [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => epsrbija [link] => /tag/epsrbija ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Goluža: Sve ću napraviti da se dignemo; Balić: Dok stojim na nogama, dobro je [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-13-16-54-07-35 [profile] => Joomla\CMS\Object\CMSObject Object ( [_errors:protected] => Array ( ) [gender] => ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2012/01/29/sport/novi_sad_rukomet3-260112.jpg [galleryCount] => 1 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2012/01/29/sport/novi_sad_rukomet3-260112.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}
Hladno je jutro osvanulo jutros u Beogradu, bilo je minus četiri. Kao i večer prije, ali ne u stupnjevima nego golovima na kontu hrvatske rukometne reprezentacije nakon polufinalnog dvoboja protiv Srbije na Europskom prvenstvu.

Dok su Hrvati pokušavali zaliječiti rane, Srbi su likovali: 'Srpska slava - tri finala', 'Bok, dečki, žurimo po zlato', 'Srbija slavi junake', 'Ovako biju Srbi na svetoga Savu'. To su samo neki od naslova koji su vrištali s naslovnica i stranica srpskih novina.

I očekivanja kako će danas u tri finala uzeti tri trofeja, Novak Đoković na Australian Openu protiv Rafaela Nadala, vaterpolisti na EP-u u Nizozemskoj protiv Crne Gore, rukometaši protiv Danaca u beogradskoj Areni.

A hrvatski rukometaši će se morati potruditi da uzmu utješnu nagradu, broncu, u vrijeme kad su mnogi za stolom za nedjeljnim ručkom, oni će se morati jako potruditi da im ne padne teško na želudac neki španjolski specijalitet.

Danas je Europska rukometna federacija uvela novost u druženju novinara i rukometaša, priređen je 'Media Day', izbornici i po pet igrača iz četiri reprezentacije koje igraju za medalje bili su na raspolaganju novinarima. Na ograđeni prostor na terenu Arene 'istrčali' su novinari i 'rešetali' rukometaše.

Hrvatski izbornik Slavko Goluža ponavljao je istu priču kao i večer prije, koliko mu je teško i žao, imali smo u prvom poluvremenu plus dva i priliku za povećanje razlike, da smo se odvojili, tko zna kako bi završilo...

Što bi bilo kad bi bilo!? Recimo onda i kako bi Hrvatska, da je u Novom Sadu u skupini pobijedila Španjolsku, izbjegla Srbiju u polufinalu, a onda tko zna kako bi sve ovo završilo. Ali nije, Hrvatska je na Europskom prvenstvu u Srbiji dosad upisala dva poraza, u dvije važne utakmice, od Španjolske kad se odlučivalo o prvom mjestu u drugoj fazi, i od Srbije u polufinalu. Hoće li izgubiti i treću u borbi za broncu, vidjet ćemo sutra popodne.

Međutim, nije bilo pravog odgovora na pitanje zašto je Hrvatska strahovito pala u igri, i u obrani i u napadu, u drugom poluvremenu polufinalnog dvoboja, zašto se nije odigralo ono što se u svlačionici navodno dogovorilo. Pričalo se o prebrzom završavanju napada i promašivanju zicera, o predugim srpskim napadima...

Na pitanje gdje smo nestali u drugom poluvremenu Ivano Balić je odgovorio – to je pitanje za izbornika, identičan je bio i odgovor Ivana Čupića na pitanje zašto nije igrao u nastavku utakmice.

No, činjenica je, bez ikakve namjere izigravanja Golužinog branitelja, i da nije izbornik mogao umjesto igrača zabijati golove i prekidati srpske napade.

No, Goluža je tijekom cijelog prvenstva govorio o pojedinačnim ciljevima. Prvi je bio proći skupinu u Vršcu – ostvareno, drugi je bio proći skupinu u Novom Sadu – ostvareno, treći je bio pobijediti Srbiju u polufinalu – nije ostvareno, a Goluži je taj cilj bio važniji od zlata. Sljedeći cilj je pobijediti Španjolsku i osvojiti broncu.

- Moramo imati snage, ostali smo dužni. Sve ću napraviti da se ekipa digne i da ostvarimo pobjedu. Ne razmišljamo o četvrtom mjestu – rekao je Goluža.

Kapetanu Igoru Voriju brod se malo nagnuo, ali neće doživjeti sudbinu Concordije.

- Nismo bili presigurni da ćemo dobiti Srbe, ali vjerovali smo u sebe i u svoju kvalitetu, ja i danas kažem da smo kvalitetnija momčad od njih, ali nismo to u polufinalu pokazali i to je to. Ono što nam je bilo ponuđeno u prvom poluvremenu nismo uzeli, imali smo ih na pladnju i nismo to iskoristili, bili su pod velikim pritiskom, kad smo se mogli odvojiti nismo to napravili. U drugom poluvremenu više nismo kontrolirali naš napad, Stanić je počeo braniti, nismo imali rješenja na njihovu još agresivniju obranu, i kad su se odvojili na tri-četiri razlike nismo više imali vremena stići ih, počeli su igrati napade po dvije-tri minute. Voda je krenula na njihov mlin. Naravno da sam razočaran, ali treba biti realan i reći da nam je netko ponudio prije prvenstva polufinale, svi bi to objeručke prihvatili. Na žalost, kad dođeš u situaciju da se boriš za finale, a ne iskoristiš je, ima tuge i svega, ali trebamo se sada što prije dignuti u glavama, ako je ikako moguće da odemo kao pobjednici kući.

U najlošije odigranoj utakmici na Europskom prvenstvu hrvatska momčad nije imala ni pomoć na golu kao u prethodnim susretima. Mirko Alilović često je bio pojas za spašavanje, ali je protiv Srbije izostao i njegov kvalitetniji učinak.

- Loše se osjećam ne samo zbog toga kako sam branio, to je najmanji problem, nego zbog toga što smo izgubili utakmicu. Igrali smo prvi dio jako dobro, drugi dio smo stali, nije nas bilo nigdje ni u obrani ni u napadu, moramo se dići jer imamo utakmicu za medalju, brončanu, ali i to je medalja, jer ipak mjesec dana radimo za to i da sad ne uzmemo medalju kad imamo priliku bilo bi žalosno.

Blaženko Lacković je nakon poraza od Srbije u hotelu, kaže, buljio u strop.

- Nije nam lako, puno energije, puno sebe smo dali u tu utakmicu, živjeli za nju, toliko je htjeli dobiti da je razočaranje prisutno, osjeća se u zraku. Žalosno je što smo prvo poluvrijeme odigrali jako dobro, držali ih u šaci, trebali smo voditi s više golova, a drugo poluvrijeme neobjašnjiv pad, prihvatili smo njihov ritam, igrali su dugi napad, nije bilo brzog centra, nije bilo kontri, brze lopte, bilo je manje napada, Stanić obranio nekoliko važnih lopti...

Malo utjehe donio je razgovor s najdražima u Hrvatskoj.

- Supruga me bodrila da moramo dignuti glave, da su svi ponosni na nas, dali smo sve od sebe i da sad treba ići dalje uzeti broncu.

Prva hrvatska zvijezda, bez obzira koliko vremena provodi na terenu i kako igra, i dalje je Ivano Balić. Televizijske ekipe su ga jučer opkolile, odgovarao je na španjolskom i engleskom, 'i japanskom', dodao je, a taman kad se zagrijao, organizatori su ga počeli odvlačiti jer je prošlo pola sata namijenjenog novinarima. 'Ali tek sam na početku reda, vidi koliko ih još ima' – nije se Ivano dao odvojiti od novinara.

- Drugo poluvrijeme nismo dobro stajali u obrani kao u prvom, nismo trčali, tu je bio najveći problem. Kasnije kad smo u napadu izradili dosta dobrih prilika, Stanić je obranio sve živo. Atmosfera nije bila presudna, očekivali smo to, nismo mislili da će navijati za nas. A nismo bili ni pospani, u osam i kvarat nam tek počinje raditi organizam – govorio je još malo o utakmici sa Srbijom nakon koje se igrači nisu baš družili - 'obično se ne družimo kad izgubimo, svatko ima svoje misli, razmišlja o svojim stvarima'.

Ima li snage za dobiti Španjolsku?

- To ćemo vidjeti sutra, ne mogu se sad praviti pametan i govoriti imamo ili nemamo, vidjet ćemo. Brončana medalja jest motiv, ali kad izgubiš u polufinalu ovakvu utakmicu, treba se vratiti, a mi imamo dosta mladih igrača i ovih par starijih koji su jako frustrirani zadnjih sedam-osam godina. 

Zašto frustracije, osvojili ste dosta medalja?

- Trebali smo osvojiti više.

Nakon poraza od Španjolske u Novom Sadu žestoko se obrušio na suce, rekao i kako ga uz takvo suđenje prođe volja za igranjem.

- Ma ne popušta me volja za igrat, svašta kažeš nakon poraza, ali brzo te to prođe.

Jesu li Španjolci pitali namjeravaš li ih dobiti sutra?
- Nisu, pričali smo svašta.

Vraćaš li se u Španjolsku?
- Nije mi TV Espana ništa ponudila, nikakav komentatorski posao. 

Prognoza za finale između Srbije i Danske?
- Nemam pojma, moram se najprije spremiti za moju utakmicu, ali bit će otvorena do kraja. 

Na ovom Europskom prvenstvu Ivano nije proveo previše vremena na terenu, novinare je zanimalo misli li da je trebao igrati više.
- Trebao sam igrati koliko je izbornik odredio, ja sam tu jedan od igrača, treba poštovati njegove odluke i podrediti se kolektivu.

Primjećivalo se dosta nervoze na našoj klupi.
- Kad nije? Kod nas je uvijek živo. Ništa posebno.

A i na pitanje o ozljedi i svom fizičkom stanju kaže da je u redu.
- Dok stojim na nogama, dobro je.

Naposlijetku, nakon što (ne) ostvari cilj u sutrašnjoj utakmici izbornik će ipak morati ponuditi neke konkretne odgovore, primjerice, o vlastitim pogreškama u vođenju ekipe, o (ne)pripremljenosti igrača, o odnosu s igračima i unutar momčadi...

I Goluža i igrači, koji su stalno kao papagaji ponavljali da u svakoj utakmici moraju ići na glavu, ali protiv Srbije nisu tako išli, mogu danas popraviti loš dojam iz polufinala i s medaljom se vratiti kući, makar i ne bila sjajna kako su željeli.   

MARIJA ČOVIĆ
[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/sport/rukomet/goluza-sve-cu-napraviti-da-se-dignemo-balic-dok-stojim-na-nogama-dobro-je-155974 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=327f409781125a377188af9619ffdc66028c5869 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Golu%C5%BEa%3A+Sve+%C4%87u+napraviti+da+se+dignemo%3B+Bali%C4%87%3A+Dok+stojim+na+nogama%2C+dobro+je&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Frukomet%2Fgoluza-sve-cu-napraviti-da-se-dignemo-balic-dok-stojim-na-nogama-dobro-je-155974 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Frukomet%2Fgoluza-sve-cu-napraviti-da-se-dignemo-balic-dok-stojim-na-nogama-dobro-je-155974 )
Array ( [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) )
StoryEditorOCM

Goluža: Sve ću napraviti da se dignemo; Balić: Dok stojim na nogama, dobro je

Piše PSD.
28. siječnja 2012. - 20:11
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2024 18:54