StoryEditorOCM
Hajduksidi na moje...

Hajduk riješio ‘slatki problem‘, pronašli rješenje za pretplatnike koji ne dođu na utakmicu, evo kako prodati te karte

Piše Sport SD
20. rujna 2023. - 14:32

Hajduk je ipak pronašao način da udovolji svima. Problem koji zapravo u osnovi to i nije bio je da je prodano ‘previše‘ pretplata i što onda s onim pretplatnicima koji ne mogu doći na Poljud? Odnosno, ako ne dođu, zašto da njihove stolice zjape prazne?

Evo što su smislili na Poljudu:

- Svim pretplatnicima za sezonu 2023/2024. od utakmice Hajduk - Lokomotiva bit će dostupna nova opcija ustupanja svog pretplatničkog mjesta u slučaju da nositelj pretplate ne može prisustvovati određenoj utakmici. Cilj nam je ispuniti stadion i na dane kad određeni broj pretplatnika nije u mogućnosti fizički biti na Poljudu - objavio je službeni Hajduk.

Pa su i pojasnili:

- Pretplatnici koji žele ustupiti svoje mjesto za pojedinu utakmicu za početak moraju biti registrirani na stranici hajduk.mojekarte.hr.  Oni koji su registrirani se moraju prijaviti i kliknuti na "SIDI NA MOJE MISTO". 

Osobe koje su kupile pretplatu na fizičkom prodajnom mjestu moraju se prijaviti/registrirati na stranicu te upisati broj pretplate i svoj datum rođenja kako bi mogli pristupiti ovoj opciji.

U budućnost će navedena mogućnost biti dostupna od početka prodaje ulaznica do 4 sata prije utakmice. Iznimno za utakmicu Hajduk - Lokomotiva, uključena je kasnije, a trajat će također do 4 sata prije utakmice.

Ustupanje mjesta je dobrovoljno, a može se otpustiti samo za utakmice koje su u tom trenutku u prodaji.

Nakon potvrde ustupanja mjesta iz sezonske ulaznice, mjesto će se naći u slobodnoj prodaji i bit će dostupno za kupnju po cijenama definiranima za utakmicu za koje se mjesto ustupa. Nakon što je ustupio mjesto, pretplatnik neće moći koristiti sezonsku ulaznicu za ulazak na utakmicu za koje je mjesto ustupljeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 01:20