StoryEditorOCM
Domaći nogometservisna informacija

HNS se opet obrukao, umjesto da su čestitali Hajduku na 100 tisuća članova, oni su ovom čovjeku čestitali rođendan

Piše Pero Smolčić
29. rujna 2023. - 11:09

U osvit velikog hrvatskog derbija između Hajduka i Dinama nogometna priča tjedna svakako je podatak da je Hajduk premašio brojku od 100 tisuća članova. 

Četvrtak uvečer i petak ujutro brojna hajdučka obitelj priča o nevjerojatnoj brojci, a ona i raste. S toliko plaćenih članarina Hajduk opasno prijeti i europskim velikanima, nedostaje još oko 50.000 da se dohvati Manchester United, a prvi su na ovoj listi Bavarci, minhenski Bayern ima oko 300 tisuća plaćenih članarina.

Logično bi bilo očekivati da će takav podvig ponosom ispuniti i krovno hrvatsko nogometno tijelo, Hrvatski nogometni savez. Pa nije mala stvar imati u svom sastavu takav klub, raritetan po mnogočemu u svijetu. Bez Hajduka bi tribine uokolo domaćih travnjaka bile poprilično prazne. Ova ‘vojska‘ članova diže čitavu hrvatsku nogometnu priču na neku drugu razinu. O tom se fonomenu piše u regiji, pa i šire.

Pa je logično bilo očekivati i da će, ako ne u četvrtak uvečer, a ono u petak ujutro, osvanuti ova vijest uz prigodnu čestitku i na društvenim mrežama Hrvatskog nogometnog saveza. Krmeljivih očiju i još pospan upalio sam laptop i išao provjeriti nešto što bi u normalnim odnosima bio ‘zicer‘. I doista, evo čestitke.

- Bivši izbornik hrvatske reprezentacije danas slavi rođendan - želimo mu sve najbolje - stoji u objavi.

Uz hashtag obitelj i hashtag Vatreni. Očekivao bih da je dio obitelji HNS-a i familija. Prgava. Hajdukova. Nije, čini se.

Rođendan slavi Ante Čačić. Čestitamo.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:13