StoryEditorOCM
Zvijezde onlineIZNENADIO JE SVE

Zašto je Machine Gun Kelly to sada napravio, pitaju se mnogi: ‘Izgleda kao klaun i gubi sav kredibilitet‘

Piše SCENA SD
21. veljače 2024. - 18:38

Već je dugo jasno da je Machine Gun Kelly (33) ljubitelj tetovaža: slike o njegovoj glazbi, rodnom gradu, zaručnici Megan Fox (37) i još mnogo toga krase njegovo tijelo od vrha do dna. Ali sada je pjevač stavio krunu na svoje tetovaže.

Reper, čije je pravo ime Colson Baker, predstavio je u utorak svoj novi rad na Instagramu, ogromnu takozvanu tetovažu zamračenja. Dizajn je izradio tattoo umjetnica Roxx, a pokriva većinu MGK-ovih ruku, ramena i prsa - i potpuno je crn.

"Samo u duhovne svrhe", napisao je 33-godišnjak uz svoju fotografiju. XXL tetovaža ostavlja oblik križa na prsima i proteže se duž ruku. Ispod, ranije šarenije tetovaže još uvijek bljeskaju na nekim mjestima.

Roxx je također objavila fotografiju s komentarom da "nikada nije imala težu mušteriju". "Hvala vam na radosti i boli", napisao je MGK na objavi.

Njegova zaručnica Megan Fox također voli tetovaže, a nedavno je pokazala svoju šarenu ruku s pticama i cvijećem.

U ljeto 2020., nedugo nakon što se rastala od bivšeg supruga Greena, Fox je vezu s glazbenikom Machine Gun Kellyjem objavila u javnosti. Zaruke su objavili otprilike godinu i pol kasnije, u siječnju 2022. Iz veze sa Greenom, Fox ima tri sina. Machine Gun Kelly je otac kćeri.

image

Machine Gun Kelly (Colson Baker) 

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 22:02