StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSEKSI STAJLING

Sandra Perković na svadbi otkrila isklesan trbuh: Pogledajte drugu vjenčanicu koju je kreirala Matija Vuica

Piše I. P.
12. veljače 2024. - 12:12

Naša proslavljena sportašica Sandra Perković udala se na Silvestrovo za svog dugogodišnjeg dečka i trenera Edisa Elkasevića u Zagrebu. Proslava vjenčanja održala se u Laubi. Sandra je na svadbi imala dvije vjenčanice. Prva je naglašavala njena leđa, a sad je dizajnerica Matija Vuica otkrila i drugu vjenčanicu na svojoj društvenoj mreži koja je Sandri otkrivala trbuh.

Sandra i Edis zaručili su se početkom prošle godine. Ona i Edis upoznali su se kada je njoj bilo 15 godina, godinu dana kasnije on joj je postao trener, a šest godina nakon toga pojavili su se osjećaji te je par započeo vezu.

U intervjuu za Gloriju, Sandra je jednom prilikom otkrila kako je to imati partnera koji je ujedno i njezin trener.

- Edis je sa mnom i u lijepim i u ružnim trenucima, poznaje me i ne osuđuje. I kad nešto zabrljam, nikad mi to ne zamjera. Zajedno smo od 0 do 24 i na njega se uvijek mogu osloniti. Možda netko ne bi mogao toliko vremena provoditi sa svojim partnerom, ali u našem se slučaju pokazalo da parovi koji su zajedno u poslu lakše uspijevaju - rekla je.

image

Sandra Perković i suprug Edis Elkasević

Damir Krajac/Cropix

Također je otkrila i kako najradije provode slobodno vrijeme.

- Putujemo, družimo se s prijateljima, a kod kuće gledamo filmove. Obožavamo i kuhati. Nismo ljubitelji tjestenine, draža nam je riža. Edis radi odličan rižoto s teletinom, kao i steakove koje je naučio pripremati jer je pet godina živio u Americi - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:50