StoryEditorOCM
Zvijezde onlineRASPRAVA BUKTI

Pobješnjeli Srbi zapalili internet, Sevi pristižu poruke podrške: "Srbin sam, obožavam te, ti si heroj"

Piše SCENA SD
5. siječnja 2024. - 17:27

Već danima traje rat na društvenim mrežama potaknut Severininim nastupom na dočeku nove godine u Kotoru. 

Naime, Seve je te noći publika uveseljavala svojim brojnim, poznatim hitovima, a u ponoć je izvela pjesmu „Ivanova korita“. U jednom trenutku koncerta izgovorila je: „I ne dajte Crnu Goru.“, a sporna se izjava rasplamsala na društvenim mrežama, izazivajući podijeljene reakcije.

Srbi su se našli uvrijeđeni, dok su oni drugi, kojima nije jasno kakve to veze Crna Gora ima sa Srbijom, pružili pjevačici podršku.

Severina od jučer na svom Instagram profilu dijeli poruke podrške crnogorskog i srpskog dijela publike koje već danima dobiva od svojih obožavatelja, a posljednju takvu objavila je prije 5 sati. 

"Seve ne brini se, ja i cijela Srbija te volimo!" napisao je jedan korisnik, a Severina je poruku podijelila.

image
Screenshot/instagram@severina/

Zatim joj je drugi poručio da se "ne obazire na seljačine kojima je jedini uspjeh u životu biti pripadnikom neke nacije". 

image
Screenshot/instagram@severina/

"Koji napad na Srbiju kad je niste ni spomenuli..." glasio je dio još jedne poruke obožavateljice koja je bila na Severininom novogodišnjem nastupu u Kotoru. 

image
Screenshot/instagram@severina/

"Ja iako sam Srbin, obožavam te, ti si mi omiljena pjevačica od svih, stalno te slušam. Volim te!" glasila je poruka drugog korisnika, koji je uz emotikone srca, Sevi uputio punu podršku napisavši joj: "Ne daj se, ti si heroj." 

Jedan joj je korisnik osim poruke podrške, priznao i osjećaje, pa je uz prigodno "ne daj se", stajalo i "zaljubljen sam u tebe."

image
Screenshot/instagram@severina/

"Svojom si novogodišnjom čestitkom dokazala da si misleći čovjek." glasi dio još jedne takve poruke. 

image
Screenshot/instagram@severina/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 09:38