StoryEditorOCM
Zvijezde onlineda ti srce stane

Nives Celsius izbacila nikad provokativniji video, dekolte kao tempirana bomba, samo što ne eksplodira,a šok na kraju...

Piše Vanesa Tenžera
1. ožujka 2024. - 21:55

Nema se puno za reći o Nives i njezinoj "vreloj ambiciji" da zagolica maštu svojim pratiteljima sa svakom novom objavom na Instagramu. Dok ih bira, čini se da se glumica vodi jedino skalom provokativnosti, koja je čini se eksplodirala s najnovijim videom, ali i dekolte se doima poput kakve nestabilne, eksplozivne naprave koja samo što ne otkuca posljednje sekunde. 

"Ne, ne pecam pažnju. Jednostavno sam tako senzualna, u svim prilikama." poručila je usiljenim glavama Nives, uz oznaku "Instagram vs real life".  

Izazovan video pršti od senzualnosti i putenosti, no baš u tom trenutku kad vas hipnotiziraju punašna usta glumice kojima ona pribacuje sitne zalogaje hrane uz zavodljiv pogled i kad ste već u poodmakloj fazi hipnoze u koji vas je ubacio dubok dekolte, kreće drugi video u kojem Nives u prirodnom izdanju, onom kućnom, bez šminke i u širokoj majici, bezbrižno i za izgled ne mareći, jede iz lonca. Nives kao da je željela pokazati da nije lutka, nije samo fotografija i dobra poza. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:55