StoryEditorOCM
Zvijezde onlinePRVI OD PRIJATELJA

Matt LeBlanc prekinuo šutnju i odao počast Matthewu Perryju: ‘Uvijek ću se smijati kad pomislim na tebe‘

Piše SCENA SD
14. studenog 2023. - 22:12
Matt LeBlanc i Matthew Perry u seriji ”Prijatelji”Landmark Media/Alamy/Alamy/Profimedia/Landmark Media/alamy/alamy/profimedia

U seriji "Prijatelji" Matthew Perry (54) utjelovio je ulogu Chandlera Binga, koji je živio u zajedničkom stanu sa svojim najboljim prijateljem Joeyjem Tribbianijem, kojeg je glumio Matt LeBlanc (56). Sada se njegov cimer iz serije  oprostio od Matthewa Perryja, glumca koji je preminuo u svojoj hidromasažnoj kadi 28. listopada.

Njihovo prijateljstvo bilo je snažno i ispred i iza kamere. Matt LeBlanc i Matthew Perry odigrali su dvije glavne uloge u hit seriji "Prijatelji" od 1994. do 2004. godine. Njihovi likovi, Joey Tribbiani i Chandler Bing, bili su nerazdvojni, a glumačka ekipa "Prijatelja" također je imala duboku vezu u stvarnom životu.

image

Matt LeBlanc i Matthew Perry u seriji "Prijatelji"

Landmark Media/Alamy/Alamy/Profimedia/Landmark Media/alamy/alamy/profimedia

Matt LeBlanc sada se prvi oprostio od svog kolege na Instagramu. "Teška srca se opraštam", započinje svoj tekst Matt LeBlanc. Kako bi popratio svoje riječi, objavio je pet slika na kojima se vidi s Matthewom Perryjem na setu "Prijatelji". Na posljednjoj fotografiji svih 6 glavnih glumaca snimljeno je zajedno i leže u zagrljaju. "Vremena koja smo proveli zajedno iskreno su među omiljenim vremenima mog života", nastavlja 56-godišnjakinja. "Bila mi je čast dijeliti pozornicu s tobom i zvati te prijateljem. Uvijek ću se smijati kad pomislim na tebe i nikada te neću zaboraviti. Nikad."

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 11:36