StoryEditorOCM
TV&RealityTOTALNI MAKEOVER

Sjećate se ove voditeljice s Nove TV? Vratila se na male ekrane i izgleda neprepoznatljivo, svi se pitaju što je radila

Piše SCENA SD
28. ožujka 2024. - 11:32

Sjećate li se emisije ‘Nova lova‘ koja se prije 15 godina vrtila na Novoj TV? Tadašnja voditeljica emisije bila je Žana Štrbac Kukolj, koja je kasnije sudjelovala i u reality showu ‘Farma‘. Na kraju se zbog skandala povukla iz javnosti.

No, čini se da Žana ne može bez malih ekrana pa se sada opet vratila, a radi na dvije satelitske televizije te organizira evente.

"Vratila sam se, ambiciozna kao i uvijek, s raznim novitetima. Vodim dvije televizijske emisije i radim u jednoj odličnoj hrvatskoj firmi, kao menadžer projekta, u suradnji s organizacijama raznih evenata", rekla je Štrbac Kukolj za Tabloidno.

Vitka figura i bujno poprsje i danas su joj zaštitni znak, a za emisiju ‘Nova lova‘ kaže da joj je to nezaboravno iskustvo koje će zauvijek pamtiti, piše Jutarnji list.

"Smatram da mi žene imamo puno više za pokazati od samih atrIbuta", komentirala je, a nakon ‘Farme‘ odlučila je da gledatelji neće gledati ni nju ni njezine atribute i da se povlači iz javnosti.

"Bio mi je potreban mir u tom periodu života, i mislim da svi imamo takvu fazu u životu, pogotovo medijski eksponirane ličnosti", objašnjava.

Danas je fokusirana na posao, a privatni život ne pati joj zbog toga. Također smatra da će joj emisije koje je do sada vodila pomoći u daljnjoj karijeri.

" Smatram da igram važnu ulogu, kao i svaki sudionik naše organizacije. Emisije koje sam vodila, emitirale su se na Nova TV, OBN, Z1 i još par njih, tako da ne vidim razlog zašto se ne bih u budućnosti probala ponovno okušati u nekim većim ciljevima. Sve je moguće uz dobru organizaciju", zaključuje ambiciozna voditeljica

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 09:22