StoryEditorOCM
ShowbizLJUBAV CVATE

Znate li kako izgleda dečko Domenice Žuvele? S odvjetnikom je u vezi 12 godina: Jako je ambiciozan i to prenosi na mene

Piše I. P.
17. travnja 2024. - 12:04

Pjevačica Domenica Žuvela progovorila je o svom partneru, odvjetniku Ivanu Bačiću, s kojim je u vezi 12 godina, a koji dolazi s Korčule, baš kao i ona. Kako kaže pjevačica dečko odvjetnik joj je najveća podrška u karijeri.

- Puno toga se ne bih ni usudila da nije bilo njega, super mi je što je on tako ambiciozan i tu ambiciju možda prenosi i na mene. Generalno imamo dosta sličan pogled na život i nekako nas zanimaju iste stvari - rekla je 31-godišnja pjevačica za InMagazin.

image

Dečko Domenice Žuvele pokraj Dine Rađe

Privatni Album/

Na pitanje vidi li se u ulozi majke, Domenica je rekla: "Voljela bih jednog dana biti majka, ali sve u svoje vrijeme. Nemam pritisak niti mi ga je ikad stvarala obitelj ili društvo."

image
Darko Tomaš/Cropix

Osvrnula se i na prijateljstvo s Hanom Huljić, kojoj je vjenčana kuma.

- Hana je stvarno prva kojoj se javim. Čim dođem, čim sletim u Split, ona je prva osoba u imeniku koju zovem, da je dođem vidjeti, pogotovo zato što ono nekako njeno dijete kao da je moje. I jednostavno želim sudjelovati u svemu - zaključila je Domenica. 

Inače, Domenica fotografije dečka ne objavljuje na svom Instagramu, no iznimku je napravila na momačkoj večeri Petra Graše uoči svadbe s Hanom. Na fotografiji odvjetnik Ivan Bačić pozira pored Dine Rađe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 03:38