StoryEditorOCM
ShowbizU OPASNOSTI JE

Pop ikona (77) podnijela zahtjev za skrb nad svojim sinom (47): ‘Nesposoban je upravljati vlastitim financijama’

Piše SCENA SD
28. prosinca 2023. - 19:42

Slavna Cher podnijela je u srijedu zahtjev za skrbništvo nad svojim najmlađim sinom zbog straha dane zna s vlastitim novcem, prenosi Sky News.

U pravnim dokumentima stoji da pop ikona sugerira da je njen sin Elijah Blue Allman (47)  “uglavnom nesposoban upravljati vlastitim financijskim resursima”.

image

Elijah Blue Allman 

Smg/Zuma Press/Profimedia/Smg/zuma Press/profimedia

Izvor prenosi kako Allman ima pravo na redovite mjesečne isplate od zaklade koju je osnovao njegov pokojni otac i pjevač Gregg Allman,  iz "Allman Brothers Banda", a njegova majka Cher boji se da će sav novac potrošiti na drogu. Cher je imenovana za konzervatora od strane dvoje njegovih braće i sestara, a ta pozicija omogućila bi joj nadležnost nad financijskim i osobnim poslovima njezina sina.

Dodaje se također da voli svog sina i da uvijek na umu ima njegove najbolje interese.

Gregg Allman i Cher bili su u braku od 1975. do 1979. On je preminuo 2017. u dobi od 69 godina od komplikacija raka jetre.

Ovaj slučaj podsjeća na pravni aranžman u kojem je bila i Britney Spears, čiji je život uvelike bio pod kontrolom njezina oca od 2008. do 2021. godine, zbog navodnih problema s mentalnim zdravljem.

image

Cher 

Michael Tran/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 01:18