StoryEditorOCM
Showbizoštro osudila

Nakon Plazibata, o vršnjačkom nasilju u Splitu oglasila se i Jelena Rozga: ‘Nećemo batinama...‘

Piše Vanesa Lipanović Tenžera
1. travnja 2024. - 18:41

Hrvatska je javnost zgrožena jučerašnjim incidentom koji je Uskrs, vrijeme mira, topline i duhovnog blagostanja, pretvorio u teško crnilo koje se slijevalo s novinskih napisa, pa je umjesto da se veseli, cijela Hrvatska ostala sablaznuta prizorima nasilja koji su kružili društvenim mrežama. 

U spomenutoj snimci koja je nastala u Splitu su sudjelovale tri djevojčice koje su vršile fizičko i psihičko zlostavljanje nad vršnjakinjom. Djevojke su kasnije uhićene, a poznati su se Splićani, pogotovo oni omiljeni mlađim generacijama poput boksača Antonia Plazibata, oglasili javno te oštro osudili nasilje kojem su svjedočili, dok se Ela Jerković posve  angažirala da snimke prijavi policiji, kao što su to na njezin nagovor napravili brojni drugi. 

Sad je o spomenutom događaju, progovorila i poznata Splićanka, pjevačica Jelena Rozga, koju je ovaj događaj duboko potresao.

"Pozdrav svima, ne znam jeste li vidjeli snimak koji kruži društvenim mrežama gdje tri maloljetne djevojčice maltretiraju četvrtu. Ljudi, nećemo nasiljem i batinama rješavati stvari. Volimo se i svakog cijenimo", poručila je pevačica Jelena Rozga u punom noćnom klubu tokom svog sinoćnjeg nastupa u Splitu. 

Video možete pogledati OVDJE

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 19:27