StoryEditorOCM
Showbiznije se šalila...

Megan Fox o svojim plastičnim operacijama: ‘Hoću izgled striptizete iz 90-ih, i zadnjicu kao cirkuska nakaza!‘

Piše SCENA SD
27. ožujka 2024. - 17:13

U nedavnom intervjuu za podcast "Call Her Daddy", Megan Fox je konačno progovorila o nizu kozmetičkih zahvata koje je napravila na svom tijelu. Manija plastičnih operacija za glumicu je započela u dobi od 21 ili 22 godine. Prvo je ugradila silikonske implantate, a potom se počela baviti i ostalim korekcijama tijela. To je uključivalo operaciju nosa, botox, filere i još jedno povećanje grudi.

Posljednja operacija grudi koštala ju je 30.000 dolara, a Megan je iskreno priznala da bi voljela imati još veću. Ipak, majka priroda joj ne dopušta jer, kako kaže, operacija nije moguća zbog njene vitke linije.

- Moje su grudi bile lažne od 21. ili 22. godine. Radila sam ih na konzervativan način, jer tada su svi radili taj zahvat i onda se moralo raditi povećanje koje se ne vidi. Uvijek sam bila ona djevojčica koja se gledala u ogledalo i pitala: ‘Gdje su moje grudi?‘ Uvijek sam željela velike grudi i nisam se zadovoljila prvim silikonima. Nove sam napravila kad sam završila s dojenjem djece, jer ne znam gdje su stare nestale, ali jesu.

Nedavno sam opet morala ići na operaciju grudi, jer nemam dovoljno tjelesne masti da pokrijem implantate, pa se moglo vidjeti kako se mreškaju. Htjela sam gigantske grudi, nije me briga što je u modi, dajte mi izgled striptizete iz 1990. - rekla je glumica i dodala da ne podnosi narkozu.

Fox je također priznala da bi kad-tad voljela otići na operaciju povećanja stražnjice, piše Avaz

- Želim takvu guzicu da se ljudi okreću za mnom, šapću, smiju se i govore nešto poput: ‘Što? Što gledamo?‘ Kao da sam cirkuska nakaza. Da idem kroz taj proces, želim tako nešto. Ne želim čuti izjave poput: ‘Oh, zar stvarno misliš da je upravo otišla u teretanu?‘ "Moja guzica mora zaustavljati ljude na putu", rekla je Megan.

A što sve nije učinila po pitanju estetskih zahvata?

- Nikad nisam radila nikakav facelifting, niti operaciju mačkastih očiju, iako bih voljela! Nisam radila ni jednostavno podizanje obrva, nikad nisam radila lifting lica. To nije zbog nekog mog moralnog stava, već zato što ne vjerujem da daju rezultate, ai zato što se bojim da će to biti problem kada mi pravi facelifting bude baš trebao. Nikada nisam skidala masne jastučiće s obraza i nikad neću. Ja sam vrlo mršava osoba koja nema dovoljno masnoće čak ni na licu, tako da ću uvijek samo nanositi masnoću, nikad je skidati. Nisam išla ni na liposukciju, ni na oblikovanje tijela niti nešto slično - nabrojila je holivudska zvijezda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 15:06