StoryEditorOCM
ShowbizUZBUĐENJE RASTE

Jeste vidjeli što je Baby Lasagna stavio na portapak Rimčeve ‘Nevere‘ s kojom se vozio? U Švedskoj pojačali osiguranje

Piše SCENA SD
26. travnja 2024. - 11:34

Marko Purišić alias Baby Lasagna otputovao je iz zagrebačke zračne luke u Švedsku, gdje će nas ove godine predstavljati s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim", a s njim je otputovala i djevojka Elizabeta Ružić.

Baby Lasagnu u zračnu luku dovezli su Neverom Mate Rimca, na čiji je "portapak" stavio jedan od svojih zaštitnih znakova - "miljetić".

image
Goran Mehkek/Cropix

S "miljetićima" na glavama kao maskama Lasagnini su prateći glazbenici nastupili na Dori, koristio ih je u videospotu, a za pretpostaviti je da će biti dijelom kostimografije i na eurovizijskoj pozornici.

image
Goran Mehkek/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix

Dok je čekao svoj let, Baby Lasagna je bio dobro raspoložen i nije skidao smiješak s lica, dok se Elizabeta nije odvajala od njega.

image

Baby Lasagna na zagrebačkom aerodromu u društvu djevojke Elizabete Ružić

Goran Mehkek/Cropix

Ako je vjerovati kladionicama, koje su posljednjih godina bile poprilično točne u svojim predviđanjima, Baby Lasagna zaista nema razloga za brigu.

"Angelina i ja uvijek se natječemo po glasovima publike, dok je Nemo na trećem mjestu, ali, evo, za petama je sada i penje se, možda nas prestigne i Nizozemac na kladionicama. To su u biti jako mali postoci i ovo je pravo natjecanje, nije jasno što će se zapravo dogoditi", ocjenjuje Baby Lasagna.

image
Goran Mehkek/Cropix

Nadamo se da će Baby Lasagna, kao i svi sudionici natjecanja, trebati brinuti samo o svome nastupu, a ne i o neugodnostima kojih su itekako svjesni organizatori velikoga glazbenog natjecanja u Malmou.

Mjere sigurnosti, naime, dignute su na višu razinu, zbog povećane aktivnosti oko poziva na bojkot Izraela na Eurosongu.

"Osjećaj zbog sudjelovanja Izraela na natjecanju za Euroviziju je vrlo težak osjećaj, s nekoliko slojeva, uključujući ljutnju, tugu, osjećaj nepravde i nedostatka ljudskosti u europskim društvima", izjavio je jedan od prosvjednika Orwa Kadoura.

image
Goran Mehkek/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 13:13