StoryEditorOCM
ShowbizDOŠAO JE KRAJ

Haris Džinović progovorio nakon završetka parnice: ‘Službeno sam razveden. Osjećam se odlično‘

Piše SCENA SD
28. ožujka 2024. - 15:35

Sada je i službeno: pjevač Haris Džinović i modna dizajnerica Melina Džinović danas su se razveli u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Melina se ovaj put nije pojavila na sudu. Haris je nakon izlaska iz suda govorio o mnogim stvarima okupljenim novinarima, a posebno je istaknuo da se Melina družila sa ženama sumnjivog morala i prošlosti.

- Ona je jedan period bila potpuno u redu, nešto se dogodilo s njom. Neki kvrc u glavi. Puno druženja sa ženama sumnjive prošlosti i morala. Ukazao sam joj na sve to, ona je rekla da nije to tako. Rijetko postoji žena koja prizna svoju krivnju i ispriča se, prizna svoju pogrešku. Ona se nikad nije ispričala - rekao je Haris novinaru Kurira.

image

Haris Džinović i Melina Galić uoči vjenčanja

Tonći Plazibat/Cropix

Haris i Melina su se razveli nakon više od 20 godina braka. Haris je nedavno izjavio: "Ja ne znam zašto se digla tolika frka, to je jedan običan razvod. Prevareni muž zadnji sazna, nije to neko izmislio bezveze. Nemojte ništa da me pitate o razvodu, nisam ja nju ostavio nego ona mene".

O današnjoj parnici Haris je rekao: "Pitajte nju zašto nije došla, ja nemam nikakvo saznanje. Dvije strane su bile suglasne, sutkinja je to prihvatila i dala je presudu. Službeno sam razveden. Osjećam se odlično. Ovo je potpuno normalna stvar, nema razloga za slavlje, ljudi su se dogovorili da ne žive zajedno. "

"Sama je rekla da je materijalist, nju zanimaju samo pare. Ne zanima me s kim me varala, sin je jako ljut na nju. Nisam žalio ni dinara na nju, sve sam joj kupovao, materijalist je" - dodao  je Haris.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:55