StoryEditorOCM
ShowbizNATJECANJE SE BLIŽI

Evo kako Baby Lasagna stoji na kladionicama tri tjedna uoči početka Eurosonga u Švedskoj

Piše I. P.
17. travnja 2024. - 14:15

Baby Lasagna se s pjesmom Rim Tim Tagi Dim s kojom nas predstavlja na Eurosongu u Malmöu opet penje na kladionicama.

Trenutačno se nalazi na drugom mjestu, a kladionice mu daju 18 posto šanse za pobjedu. Donedavno su mu kladionice davale 15 posto za pobjedu. Na prvom mjestu je i dalje Švicarska, odnosno njen predstavnik Nemo s pjesmom The Code, kojoj kladionice daju 24 posto šanse za pobjedu.

Do prve polufinalne emisije ovogodišnjeg Eurosonga preostala su točno tri tjedna. Natjecanje će se održati 7., 9. i 11. svibnja.

Baby Lasagna predstavit će se u prvom polufinalu, sedmi po redu. Srpska predstavnica Teya Dora nastupit će prije njega, druga po redu u istoj večeri. Prve večeri nastupit će i slovenska predstavnica Raiven s pjesmom Veronika te Ukrajinci, koji su donedavno bili najveća konkurencija Baby Lasagni, piše Index.

image
Livio Andrijić/Cropix

U drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga nastupa Italija, koja je jedan od ovogodišnjih favorita natjecanja. Međutim, Italija ne predstavlja konkurenciju drugim zemljama u polufinalu s obzirom na to da već godinama zbog pravila natjecanja ulazi direktno u finale. Osim Italije, direktno u finale idu i  Španjolska, Francuska, Velika Britanija, Njemačka te zemlja domaćin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 01:52