StoryEditorOCM

Božo Petrov za Slobodnu: ‘Vidjet ćemo oko sastavljanja Vlade, ali varaju se svi koji Grmoju ne vide kao premijera‘

Piše Sandra Barčot
17. travnja 2024. - 19:46

Najprije želim zahvaliti svim biračima, svim građanima koji su izišli na izbore i iskoristili svoje biračko pravo, mogućnost mijenjanja Hrvatske na bolje!

Hvala i svima onima koji su pomagali Mostu tijekom same kampanje, jer da nije bilo njih ne bismo ni dobili ovako dobre rezultate koje su sada pokazale izlazne ankete - komentirao je za Slobodnu Dalmaciju Božo Petrov, čelnik Mosta, ujedno i nositelj njihove liste zajedno sa partnerima u 10. izbornoj jedinici, kako Most ima ukupno devet mandata, jedan više u usporedbi s parlamentarnim izborima 2020. godine.

- Vidjet ćemo još sve jer će se sigurno rezultati mijenjati, tek oni u 22 sata će biti relevantniji. No posebno mi je drago što se broji veća izlaznost - kazao je Petrov, a na naše pitanje jesu li već počeli zvoniti telefoni za sastavljanje Vlade, Petrov je izravan:

- Vidjet ćemo sve to, no ako bilo tko smatra kako Nikola Grmoja nije za premijera, vara se! Pa on je jedini pravi iskonski borac protiv korupcije! No sve je još rano za komentirati.

Što se tiče 10. izborne jedinice i tamo se čekaju konačni rezultati, s terena nam dolaze informacije kako imamo dva mandata, no kažem još je sve rano za potvrditi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 19:45