Dana 15. studenog 2017. navršava se mjesec dana od smrti naše voljene majke

NEVENKA KOLIMBATOVIĆ

ud. Joze rođena Radilović
Dirnuti pažnjom i suosjećanjem u najtežim trenucima oproštaja od naše voljene majke, zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i svim dragim ljudima za svaki stisak ruke, izgovorenu ili napisanu riječ sućuti. Draga majko teška je spoznaja da više nisi s nama, ali živiš u našim srcima, mislima i molitvama. Gospodine budi joj Svjetlost i Spasenje. Zahvalna djeca.
Dana 15.XI.2017. navršava se najtužniji mjesec dana od smrti našeg voljenog

ŽELJKO SERDAREVIĆ

pok. Bepice
Dirnuti pažnjom u najtežim trenucima želimo zahvaliti rodbini, prijateljima, svim susjedima i dragim ljudima koji su bili uz nas i ispratili našeg pokojnika na vječni počinak. Zahvaljujemo našem župniku don Damiru, don Stipi Vrdoljaku, don Mati Munitiću kao i zboru Grabovac koji su svojim prisustvom uveličali ispraćaj našeg pokojnika. Sv. misa zadušnica bit će 15.XI.2017. u 16 sati u Grabovcu. Premalo je riječi, a previše tuge da ti kažem koliko te volim i koliko mi nedostaješ. Dragi brate mirno spavaj i počivaj u miru Božjem u zagrljaju svojih roditelja do ponovnog susreta s vama. Tvoja sestra Nada (Jadranka) s obitelji
Dana 15.XI. navršava se tužnih mjesec dana od kad nas je napustio naš voljeni sin i brat

DAVOR TOMAŠEVIĆ BIBA

Duboko dirnuti iskazanim suosjećanjem u trenucima boli i tuge izražavamo zahvalnost rodbini, prijateljima, susjedima i svim ljudima dobrog srca koji su dostojanstveno ispratili našeg Bibu na vječni počinak. Veliko hvala K.U. Sinj na dostojanstvenom oproštaju i riječima utjehe, Kinološkom savezu Hrvatske, K.D. Dalmatinski pas Zadar, L.U. Dinara, K.D. Drniš. Misa zadušnica bit će u srijedu 15.XI. u 7 sati u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske. U tišini vječnog mira nek te prati naša ljubav i molitva. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.