StoryEditorOCM
Promo arhivLinks preporučuje

Postoji li idealan komad uredske periferije? Krenimo od miša…

Piše PROMO
22. prosinca 2017. - 15:46
MX Anywhere 2S

Vjerujemo da je prva asocijacija koja vas veže uz pojam „uredski miš“ – jednostavan dizajn, kvarljivost i loša kvaliteta, a možda i sindrom karpalnog tunela. Vjerovatno možete nabrojati još tisuću razloga koji ne idu baš u prilog uredskoj opremi, ali postoji nekoliko jednostavnih poteza kojima možete poboljšati kvalitetu rada. Jedan od takvih koraka jest i odabir kvalitetne računalne periferije.
Naravno, ovo nije članak koji će vas naučiti kako se riješiti napetosti kroz 5 jednostavnih koraka meditacije, ili naučiti produktivno i organizirano obavljati svoje svakodnevne zadatke. Ipak, smatramo kako ćete skok u produktivnosti osigurati kroz kvalitetan odabir – miša za računalo.

Kvalitetan miš za kvalitetno odrađen posao?

Vodeći proizvođač računalne periferije, Logitech, upravo je unaprijedio svoja dva nova uredska, multifunkcionalna bežična optička mišaMX Master 2S i MX Anywhere 2S. Prije svega, unaprjeđenja se odnose na nove optičke senzore s većom rezolucijom i dulja baterija, dok su ostale značajke poput ergonomskog dizajna i kvalitetne izrade, ostale na visokom nivou.
Oba miša su bežična, pa nećete imati problema u višku kabela oko računala. Poznati oslonac za palac na MX Master 2S-u i dalje je vrhunski dizajnirano rješenje, pod uvjetom da ste – dešnjak. Ipak, ako to nije slučaj, na raspolaganju vam stoji i MX Anywhere 2S, orijentiran na jednostavnost i prenosivost, a mogu ga koristiti dešnjaci i ljevaci. Ipak, to ne znači da je slabiji od svog kolege, Master 2S-a.
Oba miša dolaze u tri boje: Graphite (tamnosiva), Midnight Teal (plava) i Light Grey (bijelo-siva). Imate pravo na jednogodišnje jamstvo, a uz miševe dobit ćete kabele za punjenje, kao i wireless receiver. S obzirom da se radi o najboljim Logitechovim uredskim miševima,  preporučeno možemo zaključiti kako će vam se iskustvo rada na uredskom računalu ili prijenosniku znatno poboljšati.
Ipak tražiš novi miš? Ponudu Logitech miševa možeš potražiti OVDJE

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:53