StoryEditorOCM
Životbez smrada

Uz pomoć ovih jednostavnih trikova riješit ćete se neugodnog duhanskog dima u zatvorenim prostorijama

Piše MOZAIK SD
8. siječnja 2024. - 17:16

Duhanski dim vrlo često smeta osobama koje konzumiraju cigarete, a uz nekoliko jednostavnih trikova lako se možete riješiti ovih neugodnih mirisa.

Jedna od najpoznatijih britanskih lifestyle blogerica, Sophie Hinchliffe, svakodnevno na društvenim mrežama dijeli savjete kojima održava svoj dom, piše klix.ba.

Samo na Facebook grupi ima gotovo 700.000 članova, a jedna od članica njezine grupe nedavno je medijima otkrila trik koji bi joj mogao dobro doći zimi kada počinje sezona tuluma u zatvorenom prostoru.

Naime, jedna članica grupe rekla je da joj kuća, koju je nedavno kupila, smrdi po duhanskom dimu, pa su joj savjetovali da je renovira, što nije najlakša opcija. Također, mnogi su joj savjetovali da opere sve površine i oboji zidove.

Ipak, jedna žena preporučila je korištenje takozvanog šećernog sapuna, odnosno kemijskog sredstva za čišćenje zidova prije nego što se odlučite za bojanje zidova. No, dodala je da ne smije zaboraviti ukloniti namještaj i tepihe.

Neki drugi savjeti koje su ljudi predložili su korištenje boje za blokiranje mirisa, kao i ostavljanje nasjeckanog luka u svakoj sobi da upije mirise. Pritom je navedeno da je poželjno temeljito čistiti dom i češće otvarati prozore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 23:33